Persoonallisia lahjoja kotiin ja lahjaideoita kotiin

Aina voi tulla lahjoja kotiin jos ostaa tai vuokraa uuden asunnon, ja jos on ollut kaukonäköinen tehdessään häälahjalistaa valitsemalla sellaisia tuotteita mistä pitää… tai niitä voi tulla muina ajankohtina, kuten jos järjestää illalliset tai kutsuu vieraita jotka päättävät tuoda jonkun lahjan.

Jos perheen pesä on vielä tyhjä, sen jonka täytyy keksiä sopiva lahja, on helpompi keksiä ideoita, mutta jos pitää keksiä lahja sellaiselle joka on asunut kodissaan ehkä jo pitkäänkin, voi edessä ollakin tenkkapoo.

Kodinkoneet, tekstiilit, koriste-esineet, kirjat… kaikki nämä ovat kodeissa arvostettuja lahjoja mutta usein riskinä on päällekkäisyys! Kodin lahjojen tulisi sopia lahjan saajan makuun ja sisustukseen: sen takia ainoa mahdollisuus on löytää niin persoonallisia lahjoja kotiin, että voi poiketa kaikista säännöistä, sisustuksesta ja tyylistä!

Polyrottinkinen aurinkotuoli katoksella

Yhden tai kahden hengen laadukas polyrottinkinen, katoksellinen aurinkotuoli ruskeana, harmaana tai mustana, on loistava lahjaidea kotiin tai mökille.

Lue lisää

Selsey tv-kalustekokonaisuus

Hanki tyylikäs valkoinen laminaattipintainen Selsey tv-kalustekokonaisuus, loistava lahjaidea kaikkiin koteihin viihde-elektroniikan säilytykseen ja käyttöön.

Lue lisää

lahjoja kotiin

Notebook on kannettava tietokone jonka pääpiirteitä ovat keveys ja pieni koko jotka helpottavat sen kuljettamista. Notebookit toimivat ladattavalla akulla mikä mahdollistaa niiden käytön sielläkin missä sähköä ei ole saatavilla.

 

onpa kyse sitten nuoresta parista tai pariskunnasta joka vihdoin vuosien jälkeen on ostanut unelmiensa kodin, tai nuoresta joka vihdoin menee asumaan yksin, pitäisi löytää sellainen tapa että kodin lahjat olisivat kuitenkin käytännöllisiä, käyttökelpoisia ja saajiensa rakastamia, niinpä myös hieman hemmottelevia.

Mutta käytännöllisyyden ja omaperäisyyden lisäksi täytyy pitää myös mielessä, etteivät ne olisi liian kalliita, joka usein tulee ongelmaksi sille jonka täytyy keksiä lahjaideoita kotiin.

Nuorille, joilla on ystäviä jotka hankkivat oman asunnon tai muuttavat yhteen, ostaa lahjoja koteihin voi olla ongelmallista, mutta myös he joiden täytyy ostaa lahjoja kollegoille, tutuille tai sukulaisille, eivät välttämättä halua kuluttaa suuria summia kodin lahjoihin vaan käyttävät mieluummin ne rahat itseensä!

 

Tämän takia tarvitaan siis lahjaideoita  kotiin jotka poikkeaisivat tavallisesta ettei tulisi ostettua jotain samanlaista mitä kodissa jo on, jotka eivät olisi liian kalliita ja sopisivat saajilleen, ja ennen kaikkea ettei tarvitsisi kierrellä ostoskeskuksissa tai keskustassa kokonaisia päiviä niitä valitsemassa!

Kodin lahjat, jos ne on valittu viisaasti, voivat muuttua saajalleen myös muistoiksi ja symboleiksi muutosta, uudesta järjestelystä, uudesta vapaudesta tai suuresta muutoksesta, niinpä tehokkaan idean löytäminen kodin lahjaksi on myös yksi tapa lahjoittaa jotain mikä säilyy tämän henkilön historiassa. Tietyllä tavalla on myös tämä vastuu kodin lahjaa valittaessa, niinpä kodin lahjat ovat erityisen merkittäviä.