Vihje lahjaideaksi ja persoonallisia vihjeitä lahjoiksi

Sen sijaan että tulisi valinneeksi täydellisesti sopimattoman lahjan joka aiheuttaa samalla kauhean virheen, on paljon parempi valita joku meidän mielenkiintoisista lahjavihjeistämme.

Meidän lahjamme sopivat itse asiassa kaikkiin tilanteisiin. Sekä joulunaikaan että syntymäpäivien tai muiden juhlien kyseessä ollen, löytää itsensä usein tilanteesta jolloin joutuu nopeasti hankkimaan lahjan jollekulle.

Täytyy ajatella mitä voisi ostaa, ostaisiko jotain vain lähipiirille vai myös ystäville ja työkavereille. Lahjavihjeitä on monenlaisia ja täytyy tutkia myös mitä uutta on tarjolla eikä aina ole helppoa sovittaa yhteen henkilökohtaisia toiveita ja taloudellisia mahdollisuuksia.

Uima-altaan puhdistin

Jokaisen uima-altaan omistajan toivelahja on automaattinen uima-altaan puhdistusrobotti Aquabot Pool Rover Junior, vaivaton uima-altaan puhdistaja.

Lue lisää

Family Guy – Seasons 1 – 12 DVD

Emmy – palkitusta Family Guy – piirrossarjasta on saatavilla kaudet 1 – 12 käsittävä DVD – boksi, kaikkien todellisten Family Guy – fanien toivelahja.

Lue lisää

lahjavihjeitä

Dylan Dog on Bonellin julkaiseman samannimisen kauhusarjakuvan päähenkilö. Dylan Dogin katsotaan olevan ainoa painajaisten tutkija, ikuinen pelon ihailija josta hän on tehnyt myös ammattinsa.

 

Yritysmaailman lahjavihjeet saattavat aiheuttaa hankaluuksia ei ainoastaan johdon ja työntekijöiden välillä, vaan myös työtovereiden kesken saattaa esiintyä kateutta.

Siispä lahjan valitseminen jollekulle yritykseen tai tiettyyn organisaatioon kuuluvalle tulee olla tarkasti harkittu. On vaikea keksiä lahjaideoita myöskään ystävälle.

Lahjavihjeiden tulee olla varmasti kelvollisia, persoonallisia ja jos mahdollista käytännöllisiä eikä liian kalliita. Ja juuri tämän takia niitä on usein vaikea löytää. Sitten pitäisi löytää lahjavihjeitä myös sukulaisille, tai on tiettyjä lahjoja joita on ”pakko” antaa jos joku on tehnyt sinulle esimerkiksi jonkun palveluksen.

Usein on kyse ihmisistä joita et juuri edes tunne. Mitä tulee lasten lahjavihjeisiin, erityisesti jos et tiedä kuinka vanhemmat suhtautuvat tämän hetken viimeisimpiin trendeihin, täytyy miettiä tarkkaan mahdollista hankintaa ja myös omaa budjettia.

 

Lahjojen valinnassa on hyvä idea ajatella tarkkaan mitä hankkii, mutta on myös varsin haastavaa yrittää löytää oikea lahja juuri tietylle ihmiselle: saa helposti kulumaan kokonaisia iltapäiviä ostoskeskuksissa jotka varsinkin juhlapyhien alla ovat täynnä väkeä ja joissa jokainen on etsimässä epätoivoisesti sopivaa lahjaa.

Mutta pelkkä idea ei riitä, täytyy haluta myös tehdä joku onnelliseksi tällä tietyllä lahjalla. Joskus löytää täydellisen vaihtoehdon lahjaksi, juuri sopivan idean tai tuotteen jota voi käyttää pitkään vuosien ajan, tai lahjoja jotka muuttuvat aina vähemmän omaperäisiksi tai yllättäviksi. Hyvä lahjaidea on kautta aikojen ollut jo itsessään täydellinen lahja.