Ideoita lahjatavaroiksi ja persoonallinen lahjatavara

Lahjatavarat aiheuttavat kaikille suurta huolta: kukapa meistä ei olisi ollut tilanteessa jossa pitää ostaa jotain ystäville, kollegoille, sukulaisille tai tuttaville, erityisesti tärkeissä tilanteissa kuten jouluna, syntymäpäivinä tai erityyppisissä juhlissa?

Sopivia lahjatavaroita voi löytää paljonkin, mutta useimmiten, erityisesti jos lahjojen tulisi olla edustavia, varsinaiseksi ongelmaksi osoittautuu, ettemme halua tai meillä ei ole mahdollisuutta maksaa lahjasta paljoa!

Niinpä lahjatavaroista tulee varsinaisia vihollisia jotka aiheuttavat huolta ja joissain tapauksissa myös stressiä: mistä löytää lahjatavara jonka pystymme hankkimaan, joka antaisi antajastaan hyvän vaikutelman, tai olisi ainakin kunnollinen, joka maksaisi vaivan jos meidän täytyy ostaa se, ja joka järkevään hintaan tyydyttäisi, ehkä jopa hämmästyttäisi tai vallan ihastuttaisi lahjan saajan?

SportDOG –haukunestopanta

Laadukas, koiralle kivuton ja vaaraton ladattava The SportDOG NoBark 10R –haukunestopanta on oiva apuväline koulutettaessa koiraa haukkumaan vähemmän.

Lue lisää

lahjatavaroita

Tervetuloa on hyvän vastaanoton tervehdys joka osoitetaan paikkaan saapuville henkilöille. Tässä tapauksessa tervetuloa on kirjoitettu kuudella kielellä.

 

Monta kertaa lahjatavaroiksi hankitaan helppoja ratkaisuja: esineitä jotka eivät poikkea liikaa meille tuntemattoman vastaanottajan mausta ja koska liikkeitä on kaikenhintaisia, olemme varmoja, että löydämme joka tapauksessa jonkin lahjan, olkoonpa se sitten hyvä tai vähemmän onnistunut.

Mutta sellaisen lahjatavaran löytäminen joka olisi pidetty, tarpeellinen tai antaisi meistä hyvän kuvan lahjan saajalle onkin sitten toinen juttu. Tavallinen lahja, tavallinen rihkama voi vaikuttaa jopa kielteisesti, siinä tapauksessa on parempi antaa kaunis kukkakimppu… jotka kyllä maksavat, mutta ovat myös kauniita!

Palatkaamme siis lahjatavaroihin jotka ovat varmasti kestävämpi ratkaisu. Täytyisi löytää oikea idea, usein tehokasta lahjatavaraa valitessa laiminlyödään jonkun persoonallisen, sympaattisen ja omaperäisen edullisen lahjan valinta. Onko sellaisia siis olemassa?

 

Varmasti! Millaiset lahjatavarat edustaisivat sitä mitä tiedätte lahjansaajasta? Onko hän urheilullinen, pehmoinen tai haaveilija? Onko teillä mahdollisuus perheen tai ystävien kautta saada haltuunne valokuvia joilla voisi personoida lahjan tätä tarkoitusta varten?

Jos kyllä, voisitte ajatella olevanne hyvin omaperäinen ja luoda sopivalla hinnalla Sirdsin, joka on painettu optisia harhoja sisältävä kuva. Paras lahjatavara on sellainen, joka miellyttävällä tavalla kuvaa henkilöä ja jotain hänen persoonallista piirrettään. 

Niinpä siinä tapauksessa jos ette saa valokuvia käyttöönne, lahjatavaraanne on mahdollista käyttää maisemia, eläimiä tai abstrakteja kuvia! Mitä paremmin onnistutte valitsemaan oikeat vaihtoehdot runsaasta tarjonnasta, sitä tehokkaammaksi  lahjatavaranne muodostuu…  älkää siis ujostelko haastatella tuttuja ja yhteisiä ystäviänne, koska niin persoonallisesta lahjatavarastanne muodostuu mahdollisimman täydellinen!