Persoonallisia neuvoja lahjoiksi ja neuvoja lahjaideaksi

Nyt kun tulee vaikka kuinka mones tapahtuma, häät, valmistujaiset, ristiäiset, rippijuhlat tai mikä tahansa vuosijuhla johon pitää hankkia esine lahjoitettavaksi juhlittavalle: mitkä olisivat todella tehokkaita lahjaneuvoja ja erityisesti mistä löytää sopiva ja personoitava lahjaidea?

Lahjaneuvoja tarjoavia nettisivuja on yllin kyllin, usein ne keskittyvät myymään jotain tiettyä tuotetta missä ei tietysti ole mitään pahaa, jos hyvällä tuurilla onnistuisi aina löytämään sopivan lahjan heti ensi yrittämällä!

Mutta kaikille sopivia lahjaneuvoja ja kaikkiin tilanteisiin sopivia lahjoja on vaikea löytää, ja usein myös haku internetistä muuttuu pitkäksi ja väsyttäväksi. Löytyykö siis lahjaneuvoja jotka olisivat hieman joustavampia ja olisivat myös edullisempia?

Go Pet Club Cat Tree

Go Pet Club Cat Tree on reilunkokoinen nelipylväinen kissojen kiipeilypuu sisätiloihin, jonka eri tasoilla ja majoissa kissasi viihtyvät leikkimässä.

Lue lisää

Babyliss Silky Smooth –shaver

Patterikäyttöisellä Babyliss Silky Smooth –shaverilla silkinpehmeät sääret, kainalot ja bikiniraja kuivana tai märkänä vaivattomasti missä tahansa.

Lue lisää

lahjaneuvoja

Barbie on Mattelin vuonna 1959 luoma nukke joka, kiitos myös ennennäkemättömän mainoskampanjan, onnistui luomaan siitä valtavan menestyksen. 50 tuotantovuoden jälkeen Barbiesta on tullut kulttiobjekti myös aikuisille jotka ovat valmiita maksamaan korkeita summia keräämistään ensimmäisinä julkaistuista nukeista.

 

Kaikkien lahjaneuvojen ongelmana on, kuinka löytää juuri se vihje jossa yhdistyvät oikeat ominaisuudet, vaatimukset ja saajan maku rasittamatta liikaa lahjan antajan kukkaroa.

Muutaman satasen tai tuhannen euron budjetilla kukaan ei tarvitse erityisiä suosituksia, mutta jos käytettävissä oleva rahamäärä on rajoitettu, paras lahjaneuvo ei ole se joka ehdottaa mahdollisimman edullista hankintaa jolla voi tehdä saajan tyytyväiseksi!

Parhaiden lahjaneuvojen tulisi kuvastaa saajan lempivärejä, muotoja, materiaaleja, filosofiaa tai ekologisia valintoja: niinpä ei pidä valita jotain vain pelkän ulkonäön perusteella vaan ylittää saajan odotukset!

Jokaisen lahjan tulisi vastata saajansa makua ja arvoja. Monissa tapauksissa lahjaneuvoja voi saada juhlittavan lähipiiristä, mutta usein sukulaisten ja ystävien on itsekin löydettävä tilaisuuteen sopiva esine ja luonnollisesti heillä on silloin vaikeuksia antaa neuvoja toisille.

 

Niinpä he eivät koskaan ole parhaita yhteistyökumppaneita lahjan valintaan; mutta voivat varmasti auttaa päätöksenteossa ja kertoa saajan mausta jos olemme jo löytäneet sopivan lahjaidean.

Täytyy tietysti olla tarkkana etteivät he varasta lahjaideaasi ja joudut itse etsimään muita lahjaneuvoja! Ennen kaikkea oikean lahjaneuvon tulee antaa mahdollisuus lahjoittaa jotain saajaansa kuvaavaa: niinpä etsittäessä lahjaa neuvot ja parhaat suositukset ovat niitä jotka sallivat lahjan personoinnin, ulkonäön valitsemisen, värin ja lopullisen tuloksen joka saa juhlittavan tuntemaan että hänellä on käsissään jotain ainutlaatuista. Kyllä, on hyvin vaikea löytää tällaista järkevällä hinnalla, mutta juuri siitä syystä ei pidä koskaan väsyä etsimään hyviä ideoita ja lahjaneuvoja.