Persoonallinen syntymä- tai äitienpäivälahja äidille

Lasten on yleensä vaikea keksiä hyviä ideoita, kun äidille on löydettävä lahja – sama ongelma toistuu joka juhlan yhteydessä! Tulisiko tällä kertaa valita jotain, josta on hyötyä kotona (kuten pieni kodinkone tai muu apuväline)?

Vai olisiko yllättävin lahja äidille jotain, joka on osoitettu vain hänelle(kuten jokin uusi esine, jonka voi ylpeänä näyttää myös ystäville)? Äidin lahjaa valitessa joudutaankin aina ikuisen dilemman äärelle: ostaako jotain hyödyllistä vai hauskaa?

Ehkä paras ratkaisu olisi hankkia äidille lahjaksi jotain, joka yhdistää kummatkin aspektit. Mitä siisäidille lahjaksi? Kysymykseen tulee löytää omaperäinen vastaus – ei sitä tavallista tehosekoitinta tai huivia.

Kosmoboot Leonard -saappaat

Kosmoboot Leonard -saappaat naiselle pitävät jalat lämpiminä talvikelillä: mukavat saappaat sopivat ulkoiluun ja retkille kovassakin pakkasessa.

Lue lisää

lahjaksi äidille

"Suudelma kuvaa suhdettamme parhaiten, joten tauluun on ikuistettu symboli rakkaudestamme, jonka sinetöimme 11 vuoden jälkeen satumaisilla häillä... ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti!" (Virginia)

 

Oikeanlainen 50-vuotislahja tai joululahja äidille ei myöskään saa olla kehno yritys arvata päivänsankarin makua; tällainen lahja olisi varsin persoonaton. Äidille tulee löytää tilaisuuteen lahja, joka on joka suhteessa oikeanlainen!

Kun hankimme äidille lahjaa, valintaa ei tulisi tehdä liian heppoisin perustein. Vuoden varrella sopivat tilaisuudet lahjan antamiseen ovat vähissä. Yleensä kysymykseen tulee vain äidin syntymäpäivä tai yleisesti juhlittu äitienpäivä.

Paras syntymäpäivälahjaidea äidille voisi löytyä äitiä kuuntelemalla ja yrittämällä ymmärtää, mistä hän pitää ja mistä olisi hänelle hyötyä. Toisaalta ei välttämättä ole hyvä idea, että valitsemme äidille lahjaksi esineen hänen oman suosituksensa perusteella – eikä äiti ehkä aina paljasta kaikkia ajatuksiaan lapsilleen.

Jos huomioon ei siis oteta päivänsankarin omia ehdotuksia, omaperäisimmät syntymäpäivälahjat äidille riippuvat lasten mielikuvituksesta...ja kukkarosta. Pieni budjetti voi joskus – tai hyvin useinkin – olla esteenä sopivan lahjan ostamiselle.

Babipotty Duo -harjoituspotta

Käytännöllinen Babipotty Duo -harjoituspotta auttaa totuttamaan lapsesi turvallisesti ja hauskasti ensin potan ja sitten WC:n käyttöön.

Lue lisää

 

Äidille arvokkainta ovat hänen lapsensa. Äitinne saattaa usein sanoa, ettei lahjalla ole niin väliä ja että on parempi säästää kuin tuhlata. Siitä huolimatta on kiiistämätön totuus, että kuka tahansa nainen ilahtuu kauniin yllätyksen edessä tajutessaan, että hänen rakkaansa pitävät häntä suuressa arvossa!

Kun siis mietit, mitä haluat antaa lahjaksi äidille, muista että sinulla on mahdollisuus saada hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi ja arvostetuksi. Emme voi olla hyödyntämättä niitä muutamaa tilaisuutta vuodessa, jolloin voimme saada äidin tuntemaan olonsa arvostetuksi: mukava yllätys tuntuu hyvältä myös äidin silmissä!

Äidille annettavan lahjan tulee siis olla laadultaan, hinnaltaan ja tyypiltään oikeanlainen, ja lahjan saajan tulee pitää siitä. Erikoiset lahjaideat voivat saada äidin hymyilemään ihastuksissaan, joten lahjan ei tulisi koskaan olla myöskään tavanomainen!