Persoonallisia ideoita lahjoiksi ja persoonallinen lahjaidea

Kun juhlitaan jotain erityistä tilannetta kuten syntymäpäivää, vuosipäivää tai muuta tapahtumaa, täytyy alkaa valitsemaan monien lahjaideoiden joukosta joiden täytyisi olla helppoja, olla heti valmiita eivätkä vaatisi meitä käyttämään kaikkia säästöjämme.

Lahjan ostaminen kotiin tai toimistoon, kuten joku koriste-esine tai keramiikkaa, tai ehkä jotain sisustustarvikkeita kuten kuppeja tai lautasia, voi olla vaarallista jos emme tunne hyvin vastaanottajan makua, ja niinpä lahjaideasi voi hetkessä muuttua hyvin kiusalliseksi.

Markkinoilla on laaja valikoima epätavallisia esineitä, kaikissa hintaluokissa, ja ne ovat myös yksi parhaita valintoja jos ei tunne hyvin lahjan saajaa: jotain persoonallista mutta neutraalia mikä ei saa tuntemaan itseään tunkeilevaksi.

PowerBlock Elite säädettävä käsipainosarja

Käyttäjiltä erinomaiset arvostelut saanut PowerBlock Elite säädettävä käsipainosarja on loistava valinta ja lahjaidea kotikuntoilijan välinekokoelmaan.

Lue lisää

Jooga- tai pilates peruskurssi

Viikonloppuisin Turussa Studio Yinissa järjestettävät jooga- tai pilateskurssit sisältävät kaksi kahden tunnin ohjauskertaa, lauantaina ja sunnuntaina.

Lue lisää

lahjaideoita

Koirat ovat nisäkkäitä, joista monipuolisten taitojensa vuoksi on vuosisatojen saatossa tullut ihmisen erottamattomia ystäviä. Uskotaan, että koirat periytyvät kesytetyistä susista ja ne ovat eläneet ihmisen kanssa yli 10.000 vuotta.

 

Tämäntyyppisessä lahjaideassa riski on kuitenkin siinä, että lahja olisi liian persoonaton, niinpä täytyisi löytää joku lahjansaajan ystävä antamaan neuvoja hyvän ja halutun lahjaidean keksimiseksi.

Kaiken kaikkiaan on aina vaikea löytää sopiva lahja, ja usein jos löydämmekin sopivan lahjan, se osoittautuu liian kalliiksi hankkia: täytyy yrittää löytää jotain todella tunnusomaista lahjan saajalle.

Pienet tai suuret esineet ovat yleensä ensimmäinen asia mikä tulee mieleen kun mietimme lahjaideaa kollegoille joita emme näe paljoa emmekä tunne hyvin. Herkullisen esineen löytäminen ei välttämättä merkitse että se olisi myös omaperäinen, eikä ole helppoa keksiä lahjaideoita jotka olisivat omaperäisiä myös saajan mielestä!

Täytyy olla todella tarkkana. Toinen suuri ongelma on, että kaikki ostavat saman lahjan, tai jotain hyvin samanlaista, asia jonka voimme havaita vasta kun päivänsankari avaa lahjansa!

 

Ei olisi hauskaa jos syntymäpäiväsankari saisi monta samanlaista lahjaa, se ei olisi kovin omaperäistä. Lahjaideoiden keksiminen ei ole helppoa, mutta käyttämällä vähän mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä voi löytää persoonallisen lahjan tavallisimpien sijaan.

Unohtakaamme normaalisti käyttämämme kaupat ja etsikäämme eri ratkaisuja mistä voimme löytää huomattavasti ystäviemme hankkimista tavaroista poikkeavia lahjaideoita.

Tänä päivänä yksi käyttökelpoinen väline näiden ongelmien välttämiseksi on internet, missä maksaminen on helppoa ja turvallista käyttämällä suojattuja maksutapoja kuten Paypalia, tai muita hieman tavallisempia tapoja kuten luottokorttia tai pankkisiirtoa.

Lahjaidean löytäminen ei ole enää ongelma, jos ostat lahjat netistä! Kukaan muu ei varmasti ostaa täsmälleen samanlaista lahjaa, koska verkkokauppa ei ole vielä niin yleistä ja näin lahjaideasi on varmasti ainutlaatuinen.