Erityisiä lahjoja pienokaisille ja lahjaideoita lapsille

Kun täytyy hankkia jotain pariskunnalle joka on saanut juuri perheenlisäystä, vastasyntyneen lahja saattaa aiheuttaa runsaasti päänvaivaa jos ei ole tottunut niitä hankkimaan!

Kuinka valita viisaasti tavaroiden välillä joista pikkuinen ei ehkä välitä, tai eri kokojen tai lelujen välillä joiden käyttötarkoitusta ei aina edes ymmärrä? Kuinka löytää lahjoja vastasyntyneille jotka poikkeaisivat setien, tätien, isovanhempien ja ystävien useista jo hankkimista lahjoista?

Vastasyntyneelle lahjan hankkiminen voi todella olla vaikea pähkinä purtavaksi sellaiselle joka joutuu valitsemaan ja hankkimaan lahjoja lapsille: minkä ikäisiä tahansa lapset sitten ovatkin, sopivan lahjan hankkiminen on aina yhtä hankalaa!

Transformers -Lelurobotti Bumblebee

Playskool Heroes Transformers Rescue Bots Energize Bumblebee –hahmo on robotti, joka muuntuu autoksi tarvittaessa ja kätevästi taas takaisin robotiksi.

Lue lisää

Thomas and Friends

Fisher-Price Power Wheels Thomas and Friends Thomas with Track –junarata ja akkukäyttöinen veturi ovat jokaisen pienen veturinkuljettajan unelmalahja.

Lue lisää

lahjaideoita lapsille

Rooman kaupunki perustettiin ilmeisesti pienten paikallisten maanviljelijäryhmien toimesta tuhat vuotta ennen Kristusta Palatinon kukkulalle ja sen lähialueille. Vuonna 1870 italialaisten jääkäreiden saavuttua kaupunkiin Porta Pian aukon kautta Roomasta tulee pääkaupunki jota tänä päivänä pidetään yhtenä Euroopan suurista pääkaupungeista.

 

Lahjaidean lapselle keksiminen on aina yhtä työlästä aikuiselle joka haluaa tehdä viisaan valinnan, löytää jotain erilaista ja miettiä tuleeko lahja tytölle vai pojalle! Lahja lapselle on varsinainen labyrintti jossa lasten maku ja vanhempien toiveet eivät välttämättä käy yksiin.

Improvisoidussa ja arkisessa lahjassa lapselle voi piillä myös vaara, koska tavallinen pallo saattaa tehdä äidit hulluksi tai muuttaa yllättäen isien urheilusuunnitelmat.

Millaisia onnistuneet lasten lahjaideat voisivat sitten olla? Mistä pitävät sekä lapsi että vanhemmat? Tavallisimmat lahjat liittyvät usein muotiin, nukkeihin tai juuri sillä hetkellä ajankohtaiseen merkkiin, ja joku äiti tai isä saattaisi protestoida lahjaa joka kuvastaa vain hetken oikkua.

Voisiko siis ajatella että tervetullut lahja lapselle liittyisi johonkin satuun? Tai lapsen lahjat saattaisivat liittyä jollain tavalla myös aikuisten maailmaan saaden lapsen tuntemaan itsensä ”isoksi” ja tärkeäksi?

 

Mahdollisesti, ainoa oikea vastaus näihin kysymyksiin on, että kaikkien haluttujen lasten lahjojen tulee kiihottaa lapsen mielikuvitusta ja liittää lapsi kotiinsa. On olemassa monia erilaisia ideoita, mutta usein ne ovat turhan kalliita jos lahjan antajan tulee vain muistaa lasta eikä hän tunne hyvin juhlittavan makutottumuksia, ja tilanteesta riippuen ne saattavat joko innostaa kovastikin tai muuttua täysin yhdentekeviksi heti lahjan vastaanottamisen jälkeen.

Voisivatko lasten lahjaideat olla jollakin tapaa maagisia tai mysteerisiä? Ja olla jotain niin erityistä ettei kaikilla ystävillä voi olla samanlaista ainakaan helposti? Osittain kyllä, mutta niiden täytyy myös ihastuttaa ja innostaa, vähintäänkin mutta ei pelkästään heti ensimmäisellä kerralla kun lapsi näkee lahjansa!

Oikeat lahjaideat lapselle ovat niitä jotka saavat heidät tuntemaan itsensä pieniksi supersankareiksi… niiden löytäminen saattaa vaikuttaa helpolta ja yksinkertaiselta mutta se saattaa olla myös varsinainen seikkailu!

Kids CrocsLights Teenage

Kids CrocsLights Teenage