Persoonallisia lahjoja vanhemmille ja lahjaideoita vanhemmalle

Yleensä kun ajattelemme mitä lahjoittaa rakkaimmille tulee heti mieleen lahjoja tytölle tai naiselle, mutta sen sijaan sellaisen lahjan löytäminen vanhempien vuosipäiväksi, joka sopisi molempien makuun, on huomattavasti vaikeampaa. 

Siinä tapauksessa saattaa mennä todella paniikkiin! Jos meidän pitää etsiä esimerkiksi parasta lahjaa vanhempien hääpäivän kunniaksi, pitäisi löytää todella täydellinen ja omaperäinen idea.

On paljon helpompaa hankkia lahja naiselle: vaihtoehtoja on paljon asusteista meikkeihin, saippuoita, puhdistusaineita, voiteita, alusvaatteita, kukkia ja niin edelleen. Sen sijaan lahjan löytäminen vanhemmille, eli kahdelle henkilölle joista toinen on mies, näyttää vievän paljon enemmän aikaa ja vaivaa: mutta älkää luovuttako koska on olemassa paljon ideoita vanhempien kiittämiseksi vaikka niitä ei olekaan aina helppo löytää ensi yrittämällä.

Korujen puhdistuslaite

GemOro 0377 UltraSpa Dual Ultrasonic and Steamer –korujen puhdistuslaite on upea ammattitasoinen laite, jossa on sekä ultraääni- että höyrypuhdistus.

Lue lisää

Essi Avellanin samppanjakoulutus

Essi Avellanin samppanjakoulutus on lahja, joka antaa kattavan tietopaketin Champagnen alueesta, samppanjan valmistuksesta ja eri samppanjatyyleistä.

Lue lisää

lahja vanhemmille

Beswick on kuuluisa englantilainen posliinimerkki joka perustettiin 1800 – luvun alussa. Siihen aikaan Beswickiä pidettiin parhaana eläintä muistuttavien posliiniesineiden valmistajana.

 

Vanhempien lahjojen tulee sopia täydellisesti heidän makuunsa ja toiveisiinsa ja samalla sopia jokapäiväiseen elämään. Miehet tarvitsevat naisiin verrattuna paljon vähemmän pikkuesineitä ja on todella vaikeaa löytää sellaista lahjaa vanhemmille joka tyydyttäisi heitä molempia samalla tavalla.

Ensimmäiseksi voisi ajatella tuotteita henkilökohtaiseen hyvinvointiin, sisustustavaroita kotiin, tai auton varusteita jotka ovat tarpeen heidän yhteisillä matkoillaan. On kuitenkin totta, että tämäntyyppiset lahjat voivat valitettavasti olla varsin kalliita.

Niinpä täytyy etsiä muita sopivia vaihtoehtoja ja tässä asiassa internet voi olla suureksi avuksi. Lahjan hankkiminen internetin kautta ratkaisee itse asiassa kaikki vastaan tulevat ongelmanne, koska löydätte varmasti tyydyttävän lahjan vanhemmille vähällä vaivalla ja samalla säästäen myös rahaa.

 

Ideaaleja olisivat sellaiset vanhempien lahjat jotka painuvat mieleen ja saavat joka päivä muistamaan heidän suhteensa erityisen laadun. Jos mahdollista, tulisi hankkia sellainen lahja vanhemmille joka ei muistuta pelkästään menneisyydestä vaan myös tulevaisuudesta, ja joka näiden kauniiden muistojen keralla olisi tarkoitettu juhlistamaan heidän rakkauttaan myös tulevina vuosina.

Täydellisen vanhempien lahjan tulisi kuvastaa erityisiä ja merkityksellisiä tunteita. Miksipä emme siis ajattelisi lahjaa jonka voimme luoda sovittaen heidän makuunsa ja toiveisiinsa, lahjoittaen vanhemmille jotain sellaista mikä seuraa heitä ikuisesti, kuten meidän tunteemme ovat ikuisia heitä kohtaan?

Teillä on siis loistava mahdollisuus käyttää omaperäistä ideaa ja rakentaa optiseen harhaan perustuva taulu jonka perustana käytetään heidän yhteisen elämänsä tärkeisiin hetkiin liittyviä valokuvia.

Tällainen vanhempien lahja antaa varmasti paljon iloa ja kiitollisuutta vanhemmille, näitä kuvia pidetään täydellisinä sisustuselementteinä joko kotiin tai toimistoon, jotain mitä he voivat kehua ystäville tai perheenjäsenille.