Syntymäpäivä-, joulu- ja ylioppilaslahjat tyttöystävälle

Ei kannata menettää hermoja kun joudumme hankkimaan lahjoja monille ihmisille, halusimmepa sitä tai emme, mutta kun olemme valitsemassa lahjaa tyttöystävälle täytyisi miettiä vähän aikaa ja keksiä joku hyvä idea.

Kaikista lahjoista tyttöystävälle tai morsiamelle sopivin on se joka tekee hänet onnelliseksi ja jota hän näyttää arvostavan käyttämällä sitä usein jos kyseessä on joku päälle pantava asia, tai käyttämällä lahjaa muuten jatkuvasti.

Toisaalta sama ongelma on tietysti kaikkien lahjojen suhteen, mutta naisen maun arvaaminen on hyvin vaikeaa! Muutaman vuoden suhteen jälkeen, kaikkien syntymäpäivien, joulujen, ystävänpäivien ja muiden vuosipäivien lisäksi riskeeraa, että on käyttänyt loppuun tyttöystävälle sopivien lahjojen valikoiman.

Coriolissin hiustenmuotoilurauta

Coriolissin C2 Limited Edition Enchanted -muotoiluraudalla hyviä ja kestäviä tuloksia: uusimpien tekniikoiden ansiosta kaikki muotoilu on vaivatonta!

Lue lisää

lahja tytölle

"Luigi ja Beatrice – ihana idea, jolla juhlistaa 10 vuoden yhteistä taivalta..." (Luigi)

 

Ja siitä syntyy todellinen ongelma! Naiset ovat paljon parempia keksimään lahjoja kuin miehet, heillä on enemmän mielikuvitusta ja he löytävät usein sopivia lahjoja miehilleen.

Mutta kuinka mies keksisi sopivan syntymäpäivälahjan tyttöystävälleen? Tyttöystävän lahjan tulisi liittyä johonkin jota hän rakastaa tehdä, kuten lukea, urheilla, hemmotella itseään kosmetiikalla tai voiteella, mutta usein miehet eivät ole erityisen hyviä näissä asioissa ja saattavat hankkia lahjaksi tyttöystävälleen vääränmerkkisen tai väärää mallia olevan tuotteen joka saattaa sitten pilata koko idean ja aiheuttaa mielipahaa niin saajalle kuin antajalleen.

Niinpä jos miehellä ei ole todella tarkka huomiokyky on aina parempi turvautua johonkin minkä sopivuudesta voi olla varma! Vaihtoehtona voi etsiä jotain todella uutta ja erilaista tyttöystävälle lahjaksi, jotain joka herättää hänen uteliaisuutensa ja vaikuttaa hänen tunteisiinsa ei niinkään itse tuotteen vaan yllätyksellisyytensä takia!

Missonin avokkaat

Etsitkö ainutlaatuisia, monikäyttöisiä avokkaita? Missonin värikkäät korokepohjakengät ovat muodikas ja laadukas valinta, joka pysyy käytössä pitkään.

Lue lisää

 

Yksi idea esimerkiksi voisi olla hankkia tyttöystävälle lahjaksi jotain mihin voi kirjoittaa tai mistä hän voi kokea uudelleen teidän tarinaanne: jotain joka sulkee sisälleen erikoisia efektejä ja materiaaleja kuten valokuvia jotka kertovat erityisellä tavalla teidän elämästänne.

Optisia harhoja sisältävä taulu voisi olla tässä tapauksessa sopiva! Sirdsit ovat sellaisia huomionosoituksia tyttöystävälle joita yksikään nainen ei odota saavansa: vielä jos onnistumme valitsemaan sopivan valokuvan ja osuvan järjestyksen muille kuville ja fraaseille, tuloksena syntyy todella omaperäinen ja erityisen koskettava lahja.

Se on kokonaisuutena odottamaton, niinpä lahjanne tyttöystävälle voisi todella liikuttaa häntä. Riippuen siitä minkätyyppinen henkilö tyttöystävänne on, pitääkö hän pilailusta vai ei, taulu voi lähteä liikkeelle erilaisista lähtökohdista ja luoda kontrasteja tarinanne eri hetkistä ja tapahtumista.

Kaikkein onnistunein lahja tyttöystävälle ei ole etukäteen arvattavissa, vaan se on erityinen esine joka saa hänet nauramaan tai itkemään! Enää tällaisen löytäminen lahjaksi tyttöystävälle ei ole ongelma.