Persoonallisia lahjoja puolisoille ja lahjaideoita puolisolle

Kun on kysymys sellaisista tilanteista kuin syntymäpäivä, vuosipäivä tai yleensä joku juhla, ajatellaan usein että se koskisi vain naisia. Sen sijaan mennään usein paniikkiin, jos päivänsankari onkin mies.

Myös miehet rakastavat lahjojen saamista näissä tilanteissa. Ryhdytään siis etsimään lahjaa puolisolle! Ongelmana on, että pitäisi löytää jotain juuri hänelle sopivaa.

Varmasti on paljon helpompaa löytää lahja naiselle: meikit, suihkuvaahto, alusvaatteet, kukat… sen sijaan näyttää siltä, että miehille sopivat tavarat, pienetkin, maksavat enemmän.

Shaun FOCUS T25

Shaun T's FOCUS T25 Base Kit - DVD Workout –pakkaus, 9 DVD-levyn kokonaisuus auttaa kiireistä miestä hyvän kunnon saavuttamiseen ja siinä pysymiseen.

Lue lisää

lahja puolisolle

Vuonna 1934 syntynyt Mario Schifano oli yksi Italian taiteen kiistattomia neroja, jonka 60 – luvulla maalaamat taulut ovat vielä tänä päivänä uskomattoman ajankohtaisia. Hänen kuuluisimmat työnsä kuvaavat sarjaa tuotemerkkejä, kukkia ja luontoa.

 

On selvää ettei pidä luovuttaa helposti, koska on paljon omaperäisiä ideoita lahjoiksi puolisolle, vaikka niitä ei ole aina helppo löytää heti. Täydellisten puolison lahjojen tulee tietysti olla hänen makunsa mukaisia ja ennen kaikkea tarpeellisia jokapäiväisessä elämässä.

Ottaen huomioon, että miehet tarvitsevat paljon vähemmän tavaroita kuin naiset, suurin ongelma on löytää juuri persoonallisia lahjoja. Mitä tavaroita miehet rakastavat ja käyttävät eniten?

Voimme ajatella jotain henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää, työkaluja tai autotarvikkeita vaikka tämäntyyppiset lahjat osoittautuvat usein varsin kalliiksi. Täytyy siis miettiä jotain muuta ja siinä internet voi varmasti olla avuksi!

 

Alamme etsiä jotain luotettavalta vakiosivustoltamme joka poistaa kaikki ongelmamme, koska löydämme sieltä oikean lahjan puolisolle hänen syntymäpäivänään, lahjan joka yllättää ja saa hänet aina muistamaan että hänellä on erityinen paikka sydämessämme.

Jos mahdollista, voimme yrittää etsiä sellaisia lahjoja puolisolle jotka vahvistavat suhdetta, tradition mukaisesti, olisi surullista jos suhde päättyisi lahjan antamiseen, se ei olisi oikea tapa juhlistaa tapahtumaa.