Persoonallisia lahjoja pikkuvauvalle ja lahjaideoita pikkuvauvoille

Sillä ei ole merkitystä jos on päättänyt olla saamatta lapsia, jos lapset kuuluvat eri maailmaan kuin omamme. Tapahtuu kuitenkin kaikille, ennemmin tai myöhemmin, että ystävä, kollega tai vielä lähempänä, joku sukulainen saa perillisen.

Ja silloin ollaankin suuren ongelman edessä: mitä ostaa pikkuvauvalle lahjaksi? Niinpä, erityisesti jos meillä ei ole paljon kokemusta pikkuisista, pikkuvauvan lahjan ostaminen saattaa laittaa meidät todellisiin vaikeuksiin.

Mitä vanhemmat tarvitsevat? Mitä kaunista voisi ostaa? Mitä muut sukulaiset ja ystävät eivät ole vielä tulleet ajatelleeksi? Tuhat kysymystä jotka pikkuvauvan lahja aiheuttaa, ja kysymykset vain lisääntyvät jos meillä ei ole suurta budjettia käytettäväksi pikkuvauvan lahjaan.

TapouT Kids’ Jogging Set –Multi

Tyylikäs ja sporttinen vauvan urheiluasu, TapouT Kids’ Jogging Set –Multi, sopii kaikille modernien kuntoilevien perheiden tyttö- ja poikavauvoille.

Lue lisää

lahja pikkuvauvalle

Christian Dior perusti Diorin muotitalon vuonna 1946. Perustajansa vuonna 1957 tapahtuneesta poismenosta huolimatta Diorin merkki on säilynyt suuressa suosiossa, lahjakkaiden suunnittelijoiden kuten John Gallianon ja vuodesta 2000 Hedi Slimanen ansiosta.

 

Potkupuvut, lelut, kengät ja sukat: pitää osata valita tarkkaan mitkä olisivat tarpeellisimpia pikkuvauvan lahjoja, ja ilman muuta niiden täytyy mahtua myös budjettiimme, sekä sopia vanhempien makuun ja tarpeisiinsa.   aikaan, joka kuvastaa tunteita eikä pelkästään rahaa.

Jos keksimme jonkun merkityksellisen idean, pikkuvauvan lahjat voivat säilyä käytössä paljon pitempään kuin yhden hetken! Ilman muuta tarjolla on paljon ideoita, mutta yksi voi varmasti ratkaista useampia kysymyksistämme: yksi mahdollisuus pikkuvauvan lahjoiksi on valita personoidut Sirds – kuvat.  

 

Kolmiulotteisen kuvan avulla voi kertoa ainutlaatuisen tarinan: voi käyttää kuvia saduista tai yhdistellä niitä, tai pikkuvauvan lahjalla voi kertoa mitä vanhemmat odottavat tai toivovat vauvasta, kuten jostain urheilulajista mitä vanhemmat toivoisivat lapsen harrastavan, tai voi käyttää tiettyä kulttuuria esittävää kuvaa kuten maalausta jonka toivotaan ohjaavan lasta.

Näin pikkuvauvan lahja saa suuremman arvon kuin pelkästään ohimenevän hetken ilon. Järkevällä itse päättämällämme hinnalla, paikasta josta emme olisi koskaan uskoneet löytävämme lahjaa pikkuvauvalle.