Netistä löytyy sopiva lahja jokaiseen tilaisuuteen

Onko netistä mahdollista löytää joka tilaisuuteen sopivia lahjoja? Miten voisimme yllättää ystävät, tuttavat tai sukulaiset lahjalla, jota he eivät voi löytää lähikaupoista tai keskustan liikkeistä?

Lahjatavaroiden etsiminen netistä voi olla hauskaa ja tyydyttävää ajanvietettä. Hakujen tekeminen ja hakutulosten selaaminen, hintojen ja esineiden vertailu ja eri muoto- ja värivaihtoehtojen suuri valikoima (perinteisiin kauppoihin verrattuna) ovat kaikki hyviä syitä siihen, miksi merkkipäivien lähestyessä lahjoja, lahjakortteja tai joululahjoja tulee muistaa etsiä myös netistä!

Syntymäpäivät, valmistujaiset, talon osto, häät ja ristiäiset tarjoavat tilaisuuden etsiä netistä uusia palveluita ja persoonallisia tuotteita, jotka voivat osoittautua lahjan saajalle tavanomaisia, lahjatavarakaupoista ostettuja esineitä hyödyllisemmiksi.

LEGO The Lorean Time Machine

Osta kätevästi netistä lahjaksi pojalle LEGO 21103 The Lorean Time Machine –rakennussetti, Paluu tulevaisuuteen –elokuvasta tuttu huikea aikakone.

Lue lisää

lahja netistä

"Stereogrammi symboloi hetkeä, jolloin näkökulmani asioihin muuttui: vaihdoin tapaani katsella maailmaa, ja huomasin asioita, joita en ollut aiemmin nähnyt, mutta jotka olivat aina olleet läsnä. Stereogrammiin kätketty perhosen kuva edustaa minulle muutosta, vapautta ja kauneutta." (Cristiana)

 

Paras ja osuvin lahja netistä on varmasti esine, joka internetin rajoittamattoman valikoiman ja joustavien hakumekanismien ansiosta onnistuu täydellisesti heijastamaan lahjan saajan mieltymyksiä.

Netistä hankittu lahja on nykyään myös turvallinen valinta, koska myyjät hyväksyvät monia erilaisia maksutapoja: näihin kuuluu myös menetelmiä, joista ei aiheudu nettilahjan maksajalle mitään riskejä.

Mielenkiintoisimpiin netistä ostettuihin lahjatavaroihin kuuluvat esineet, joiden kohdalla lahjan ostaja joutuu tekemään myös graafisia valintoja. Jos ajattelemme erilaisia kuvatulosteita, internetistä on saatavilla rajaton määrä erilaisia kuvia: tällaisen lahjan valitsijalle avautuukin netissä lukemattomia erilaisia mahdollisuuksia.

Omaperäinen, teknologinen ja persoonallinen esine miellyttää nuoria, netin käytön ja teknologian hallitsevia lahjan saajia. Lahjan hankkiminen netistä onkin usein ainut todellinen mahdollisuus, jos haluamme kiinnittää näillä aloilla työskentelevän henkilön huomion.

 

Nykyään myös naiset hyödyntävät teknologiaa ja internetin tarjoamia mahdollisuuksiamiesten lailla. Kun netistä valitaan sopivaa lahjaa tai lahjakorttia, säännöt ovat samat kuin muidekin lahjojen kohdalla: ota selvää, mistä lahjan saaja pitää (jos et tunne häntä tarpeeksi hyvin), ja mieti, mikä voisi miellyttää päivänsankaria erityisen paljon.

Kannattaa myös puhua lahjan saajan läheisten kanssa. Näin voit olla varma siitä, ettei päivänsankari jo omista esinettä, jonka aiot hankkia hänelle lahjaksi. On tietenkin totta, että lahjatavaran etsiminen netistä voi välillä johtaa umpikujaan, mutta älä anna sen lannistaa: kun löydät hyvän myyjän, jolla on tarjolla juuri oikeanlainen tuote, linkki kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin, jotta voit palata samaan verkkokauppaan myös seuraavan tilaisuuden lähestyessä.

(Lahjaidean kierrättäminen ei kiinnitä huomiota, mikäli juhlissa ei ole läsnä samoja henkilöitä.) Lahjaideoiden etsiminen netistä mahdollistaa erihintaisten ja -tyyppisten tuotteiden vertailemisen käytettävissä olevan budjetin mukaan. Usein juuri verkkokaupasta ostettu lahjaonkin kaikkein persoonallisin ja mieluisin vaihtoehto lahjan saajalle.

Spot Vibrant -rintaliivit

Spot Vibrant -rintaliivit