Lahjavinkkejä naisille ja erityisiä lahjoja naiselle

Hyvän lahjan löytäminen ei ole koskaan helppoa, mutta kun kyseessä on sopivan ja mieluisan lahjan valitseminen naiselle, tehtävä voi aiheuttaa mahanpuruja kenelle tahansa (oli lahjan ostaja sitten mies tai nainen).

Kun etsit lahjoja naisille, valittavana on monia erityyppisiä esineitä:työssä tai toimistossa käytettäviä tavaroita, urheiluvälineitä, asusteita, hajuvesiä, voiteita, koruja, vaatteita, kirjoja, DVD-levyjä tai keräilyesineitä erikoisalojen harrastajille.

Naiselle sopivia lahjaideoita on paljonkin, mutta miten voimme välttyä tekemästä väärää valintaa (etenkin jos käytössä ei ole paljon rahaa)? Kun etsit lahjoja naiselle, erehtyminen on helppoa!

Espritin kiilakorkokengät

Nuorekkaat ja kauniin väriset Espritin kiilakorkokengät kääntävät katseita ja ovat mukavat yllä: varma ja laadukas valinta muodikkaalle naiselle!

Lue lisää

lahja naiselle

“Miniatyyrivalokuvissa olen minä poikaystäväni kanssa. Tauluun on kätketty kuva järjestelmäkamerasta: se symboloi meille yhteistä harrastusta, jonka ansiosta voimme ikuistaa yhdessä vietetyt hetket.” (Federica)

 

Varsinkin miehillä on vaikeuksia löytää naiselle hyvä lahja. Miehen kun on lopultakin varsin vaikeaa ymmärtää, mitä hänen naisystävänsä todella toivoo saavansa lahjaksi.

Naiset eivät toisaalta ehkä ymmärrä, miten paljon mies joutuu ponnistelemaan löytääkseen naiselle lahjaksi jotain sopivaa. Olettakaamme, että olet etsimässä sopivaa lahjaideaa naiselle.

Olet ehkä tavannut naisen jo monta kertaa ja nyt, hänen syntymäpäivänsä lähestyessä, olet etsimässä naiselle syntymäpäivälahjaa.Tai ehkä hän on suostunut lähtemään ulos kanssasi ensimmäistä kertaa, ja haluat tehdä häneen vaikutukset omaperäisellä lahjalla.

Lompakkosi avatessasi kuitenkin huomaat, että jos haluat maksaa vuokran, et voi käyttää lahjaan paljon rahaa. Paras ratkaisu olisikin löytää naiselle omaperäinen synttärilahja, joka ei maksa omaisuuksia!

Myös siinä tapauksessa, että ongelmana ei ole pieni budjetti, uusien ideoiden keksiminen voi olla vaikeaa. Mitä siis lahjaksi naiselle? Sopivat lahjat naiselle ovat sekä ainutlaatuisia että mieluisia.

GLOSSYBOX-tuotepakettitilaus

GLOSSYBOX-tilaus on loistava tapa tutustua kotona joka kuukausi uusiin, trendikkäisiin kosmetiikkatuotteisiin – joka kuukausi 5 erilaista tuotetta.

Lue lisää

Joop!-leninki

Tämä monikäyttöinen pukukannattaa pitää mielessä, kun etsit naiselle sopivaa lahjaideaa – valitsemalla lahjaksi klassisen leningin et voi erehtyä!

Lue lisää

 

Valinta on sinun harteillasi. Lahjan ostaja joutuu aina voittamaan epävarmuutensa, oli kyseessä sitten lahja 30-, 50- tai 60-vuotiaalle naiselle. Internet voi auttaa valinnan tekemisessä.

Voisit valita lahjaksi vaikka päällys- tai alusvaatteen, joita on saatavilla eri hintaisina, mutta tuote ei välttämättä ole tehty hyvistä materiaaleista. Lahja, jota nainen todella arvostaa, on jotain ainutlaatuista, josta hänen ystävänsä voivat olla kateellisia!

Jos sinulle ei tulee mieleen hyviä ideoita eikä käytössäsi ole paljon rahaa, naisen lahjasta voikin syntyä todellinen ongelma. Hyvät lahjavinkit naiselle koskevat esineitä, joita nainen voi käyttää päivittäin joko kotona tai töissä. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita naiselle henkilökohtainen, erikoisesti häntä silmällä pitäen valittu lahja. Tällainen esine tulee aina olemaan mieluisa.