Persoonallisia kuvalahjoja ja kuvalahjaideoita

Jos on tulossa syntymäpäivät tai muut intohimoisen valokuvien rakastajan juhlat, halutuin lahja ei ole joku todella uusi asia joka onnistuisi yllättämään lahjan saajan. Ottakaa huomioon ettei ole helppoa hämmästyttää epätavallisella kuvalahjalla henkilöä jonka intohimoisesti tai jopa työkseen toimii tällä sektorilla.

Mutta jos haluaa antaa tällaisille henkilöille kuvalahjan, ei voi valita ensimmäistä vastaantulevaa otosta. Olisi liian yksinkertaista valita teknisesti moitteeton mutta ilman tunnetta oleva kuvalahja, meille tuntemattoman henkilön ottama jostakin meille tuntemattomasta tilanteesta johon lahjansaajalla ei olisi mitään erityisiä siteitä.

Jos haluamme yllättää positiivisesti valokuvafanaatikon, tai yksinkertaisesti vain ajattelemme että kuvalahjat voisivat olla sopivia valmistujaisiin, syntymäpäiville tai johonkin muuhun tilaisuuteen, meidän täytyy hieroa aivonystyröitämme löytääksemme idean joka tekee kuvalahjastamme todella ainutlaatuisen.

Football Stadium canvas taulu

Alumiinirunkoinen suosikkijalkapallojoukkueen Football Stadium canvas-taulu on haluttu ja tendikäs lahja jokaiselle todelliselle jalkapallon ystävälle.

Lue lisää

GoPro Black Edition kamera

GoPro Black Edition kamera on jokaisen aktiivisen, innokkaasti viedoita kuvaavan toivelahja, joka sopeutuu mitä erilaisimpiin olosuhteisiin.

Lue lisää

kuvalahjoja

Kaivinkoneita käytetään maansiirtotöihin rakennustyömailla ja varastoinnissa. Yleensä ne jaetaan kahteen eri tyyppiin, varsinaiset kaivutöissä käytettävät kaivinkoneet ja etukauhalla varustetut pyöräkuormaajat.

 

Maisemat, eläimet, erilaiset herkät hetket, taide tai muistomerkit ovat tavallisia kuvien aiheita jotka kaikki tuntevat: on joko löydettävä tapa kuinka elävöittää niitä, tai pitää löytää jotain läheisemmin lahjansaajaa koskettavaa tällä hänelle niin tärkeällä hetkellä, kun harkitsemme lahjoittavamme hänelle kuvalahjan joka on niin lähellä hänen sydäntään.

Mitä kuvalahjan tulisi siis esittää ollakseen osuvampi? Varmasti kuvalahjat voisivat kuvata jotain henkilökohtaisempaa asiaa kuten perhettä tai juhlittavaa itseään, ystäviä tai kumppania, jotain tunnettua paikkaa tai kotieläintä.

Nämä voivat herkistää enemmän kuin kaunis mutta tuntematon kuva, ovat varmasti halutumpia eikä niitä välttämättä heitetä pois heti seuraavassa suursiivouksessa! Esitetyt kuvaideat ovat hyvä alku persoonallisemman lahjan luomiseen, mutta toisinaan ne eivät ole riittäviä, eikä aina ole mahdollista saada käyttöön henkilökohtaisia kuvia jos ei ole sukulaisia tai ystäviä jotka voisivat niitä toimittaa.

 

Tai ei olla juhlittavan kanssa niin läheisiä, kuten vaikkapa työtoverin ollessa kyseessä. Jos pelkät kuvaideat eivät riitä, täytyy kuvalahjalle keksiä joku vielä erityisempi muoto: voisi siis ajatella lisäävänsä kuvaan jotain hyvin erikoista ja originaalia, esimerkiksi luoda kolmiulotteisen ratkaisun!

Yksi ainoa kuva voisi kuvata koko elämää muuttamalla se niin kutsutuksi Sirds – kuvaksi, joka tietyllä painotavalla valmistettuna muuttaa kuvalahjat sarjaksi erilaisia kuvia. Olisi suuri yllätys juhlittavalle nähdä omat kasvonsa tässä erikoisessa visuaalisessa muodossa… kuvalahja jota hän ei taatusti odottanut saavansa!