Kunnostettu iPhone6 16 GB tai iPhone6 Plus 16 GB nyt edullisesti

Nykyihminen ei taida juuri tulla enää toimeen ilman matkapuhelinta. Muutama vuosikymmen sitten ei tullut varmaan monellekaan mieleen, että puhelin kulkisi taskussa mukana kaikkialle ja kaikilla.

Ensimmäiset puhelimet ostetaan lapsille usein jo kouluun mennessä, ja matkapuhelinta käyttävät niin aikuiset kuin vanhuksetkin, työssä ja vapaa-aikana. Erilaiset matkapuhelinsovellukset helpottavat ajan tasalla pysymistä, maksamista, säätietojen tarkistusta, ostosten tekoa, pelaamista ja lukemattomia muita tehtäviä, joita ei vielä viime vuosituhannella osattu kuvitellakaan.

Valikoimaa löytyy laidasta laitaan yksinkertaisista peruspuhelimista huippulaatuisiin älypuhelimeen, joiden kirkkainta kärkeä iPhone on ollut jo pitkään. Jos olet etsimässä ainutlaatuisia lahjoja, kunnostettu iPhone6 16 GB tai iPhone 6 Plus 16 GB on varmasti haluttu  ja arvostettu lahja saajalleen.

kunnostettu-iphone6

Huippu-uutuus iPhone6 on saatavilla myös täydellisesti kunnostettuna edulliseen hintaan. Voit valita joko hopean, kullan tai tähtiharmaan värisen puhelimen, jossa on tarkka Retina HD-näyttö. Näytön koko on iPhone 6:ssa 4,7 tuumaa ja iPhone6 Plussassa peräti 5,5 tuumaa.

Suuresta koostaan huolimatta puhelin on kuitenkin todella kevyt, suurempi iPhone6 Plus painaa vain 172 grammaa ja pienempi iPhone6 vain 129 g.Huippuominaisuudet ovat Iphonelle tyypillisiä.

Siinä on 64-bittisellä arkkitehtuurilla varustettu A8-siru, M8-liiketunnistinprosessori, Touch ID-tunnistus, 8 MP iSight-kamera, nopea langaton yhteys ja iOS8 käyttöjärjestelmä.Edullinen, kunnostettu, puhdistettu ja täysin uudenveroinen puhelin toimitetaan alkuperäislaatikossa tai vastaavassa.

Mukana seuraa USB-latauskaapeli. iPhonen voittokulku puhelinmarkkinoilla jatkuu ja sillä on suuri joukko vannoutuneita käyttäjiä, jotka eivät halua kuulla puhuttavankaan mistään muusta puhelimesta.

Vaikka markkinoille on tullut useita muita älypuhelinmerkkejä ja toinen toistaan monipuolisempia puhelimia, iPhone on aina iPhone ainakin sen vankkumattomille kannattajille.

iPhone uutuudet viedään yleensä heti kauppiaiden käsistä, siksi onkin hyvä, että on mahdollista ostaa myös vähänkäytetty ja kunnostettu, täysin uutta vastaava iPhone6 tai iPhone6 Plus. Ominaisuuksiltaan täysin uutta vastaavan puhelimen lisäksi etuna on myös huokeampi hinta, mikä ei varmasti haittaa puhelimen ostajaa.

Ovathan uutuudet yleensä varsin arvokkaita hankintoja, etenkin jos sen onnistuu pitkän jonotuksen jälkeen saamaan. Hankkimalla kunnostetun iPhone6 tai iPhone6 Plus puhelimen tukee samalla myös arvokasta kierrätystoimintaa.

Osta

Palaa ainutlaatuisiin lahjoihin