Naisten Kosmoboot Leonard -saappaat kovillekin pakkasille

Naisten Kosmoboot Leonard -saappaat ovat miellyttävät yllä, ja ne kestävät talven pakkasia ja lunta kulumatta. Nämä saappaat jalassa voit kahlata hangessa, juosta kinoksissa tai hyppiä lumihiutaleiden keskellä jalkojesi kärsimättä. Talvisaappaiden päällinen on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä nailonista.

Vuori on erittäin lämmin: se on tehty paksusta ja eristävästä, harjatusta trikoosta. Kengät ovat silti kevyet eivätkä paina liikaa jalassa. Saappaiden välipohja on valmistettu Croslite™-materiaalista, ja kengissä on muotoillut Croslite™-pohjat: tämän ansiosta saappaat ovat tarpeeksi pitävät, mukavat jalassa, ja niissä on myös kevyt iskunvaimennus.

Kauniilla kankaalla päällystetyt, iloisen väriset saapikkaat voi ostaa vaikka lahjaksi äidille – lämpimät ja käyttömukavuudeltaan erinomaiset Kosmoboot Leonard -kengät ovat takuulla mieluinen lahja!

kosmoboot-leonard-saappaat

Saappaissa on myös säädettävä vetonaru, joten niiden istuvuus on napakka, mutta ne on siitä huolimatta helppo pukea päälle ja riisua pois jalasta. Saappaiden varren vedenkestävä päällinen ja eristävä vuori pitävät jalan lämpimänä säässä kuin säässä, joten saapas sopii talvikäyttöön myös hyvin aktiiviselle ulkoilijalle.

Jalkaterä on pyöristetty, joten varpaille jää riittävästi liikkumatilaa. Kuuluisan Crocs Inc. -merkin patentoima, innovatiivinen Croslite™-materiaali mahdollistaa pehmeiden, kevyiden, mukavien ja hajua hylkivien kenkien valmistuksen.

Crocsin tuottamat kengät, kuten nämäkin saappaat, sopivat mainiosti vapaa-aikaan, harrastajille ja aktiiviurheilijoille; talvioloihin suunnitellut Kosmoboot Leonard -kengät sopivat hyvin ulkoiluun, luonnossa kävelyyn ja retkille. Croslite™-materiaali on monikäyttöinen ja kestää kovaakin kulutusta.

Monivärinen pintamateriaali tekee käytännöllisistä kengistä myös hauskat ja kauniit katsella. Värikkään kuvioinnin ansiosta saappaat sopivat yhteen monenlaisten housujen ja ulkoiluvaatteiden kanssa: mustat, punaiset, keltaiset ja vihreät vaatteet sopivat kengän väreihin, kuten myös tavalliset siniset farkut.

Työnnä housujen lahkeet saappaiden varsiin, ja voit ulkoilla huoletta kastelematta jalkateriäsi. Jos haluat kestävät, mukavat ja lämpimät talvisaappaat, jotka suojelevat jalkojasi säässä kuin säässä pitkienkin lenkkien aikana, sinun kannatta valita Kosmoboot Leonard -saappaat. Nämä ulkoilukengät kestävät lunta ja pakkasta ja suojaavat varpaitasi paleltumilta talven läpi.

Osta

Palaa äidille sopiviin lahjoihin

délices de cartier -hajuvesi

délices de cartier -hajuvesi

säädettävä rani-mekko

säädettävä rani-mekko

korukaappi kokovartalopeilillä

korukaappi kokovartalopeilillä

Cocoons-aurinkolasit silmälasien päälle

Cocoons-aurinkolasit silmälasien päälle

Babipotty Duo -harjoituspotta

Babipotty Duo -harjoituspotta