Kokovartalopeilillä varustettu korukaappi joka naiselle

Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin… Tämä kokovartalopeilillä varustettu kaunis korukaappi vastaa kaikkiin odotuksiisi! Tyylikäs valkoinen peili on sekä kaunis sisustusesine, käytännöllinen korukaappi että juuri sopivan kokoinen kokovartalopeili. Neutraali valkoinen väri sopii sisustukseen kuin sisustukseen.

Korukaapin voi sulkea avaimella, mikä pitää kutsumattomat vieraat loitolla. Kaunis korukaappi on sisältä yllättävän tilava, joten voit järjestellä kaappiin kaikki korut, huivit, sormukset, aurinkolasit, hajuvedet ja muut asusteet. Kaapista löytyy lisäksi pari vetolaatikkoa pienille esineille, hiuskoristeille ja rannekoruille.

Tämä kokovartalopeilillä varustettu korukaappi on täydellinen häälahja vaimolle, joka tulee takulla arvostamaan ainutlaatuista lahjaa! Korukaapin ansiosta kaikki asusteet, korut, pikkutavarat ja hajuvedet ovat aina järjestyksessä ja käden ulottuvilla: voit peilata koruja heti ja asettaa ne kätevästi pakoilleen, jos haluat kokeilla muita asusteita.

korukaappi-kokovartalopeililla

Tässä sisustuselementissä hyödyllinen säilytystila yhdistyy kauniiseen muotoiluun ja täyspitkään peiliin – siitä huolimatta kaappi mahtuu tarvittaessa vaikka makuuhuoneen nurkkaan.

Valkoisen korukaapin tiedot: kaapin koko on 46 cm x 43 cm x 147 cm ja materiaali on MDF-levyä (kaappi), kun taas jalka on tehty kumipuusta. Kaapissa on 13 x 7 sormuspidikettä, 12 pidikettä pitkille kaulakoruille, 36 pidikettä lyhyille kaulakoruille, 6 lokeroa hajuvesille/huiveille/kravaateille, 8 riviä korvakorun pidikkeitä ja 2 pientä laatikkoa pikkutavaroille.

Korukaappi on itse koottava, ja kokoamisohjeet löytyvät pakkauksesta. Kukapa nainen ei haluaisi makuuhuoneeseensa kokovartalopeiliä, joka kätkee sisälleen erittäin käytännöllisen korukaapin?

Kaikki naiset rakastavat koruja ja erilaisia asusteita, mutta tähän mennessä rakkaiden korujen ja asusteiden säilyttäminen on aina ollut varsin hankalaa: kukapa ei olisi ainakin kerran tuskaillut kadonneen korvakorun, löytämättömissä olevan riipuksen tai epähuomiossa väärään paikkaan jätettyjen aurinkolasien kanssa.

Tämä korukaappi on vastaus kaikkiin niihin pulmiin, joita naisten korujen, asusteiden ja muiden pikkutavaroiden säilyttäminen aiheuttaa. Yleensä kaulakorut ovatkin yhtenä sotkuna korulaatikon pohjalla, korvakoruista puuttuu ratkaisevalla hetkellä se toinen pari ja sitä sopivaa huivia ei enää löydy, kun pitäisi lähteä jonnekin…

Kokovartalopeilillä varustettu korukaappi ratkaisee kaikki nämä ongelmat yhdellä iskulla – ja vieläpä tyylikkäässä paketissa. Tästä hankinnasta tulet olemaan iloinen pitkään!

Osta

Palaa häälahjoihin