GemOro 0377 UltraSpa Dual –korujen puhdistin, hyvä lahjaidea

Useimmilla meillä on jalometallikoruja, joista osaa käytetään päivittäin, ja joitakin vain erityisissä juhlatilanteissa. Arvokkaatkin korut kuitenkin likaantuvat ja tummuvat ajan myötä, joten niiden puhdistaminen silloin tällöin on välttämätöntä.

Kotikonstein ilman asianmukaisia välineitä puhdistaminen on kuitenkin hankalaa, jos ei peräti mahdotonta, ja korujen vieminen kultasepälle puhdistettavaksi on sekä vaivalloista että pitemmän päälle myös kohtalaisen arvokasta.

Markkinoilla on kuitenkin myös korujen puhdistukseen kotona käytettäviä laitteita, joiden avulla arvokkaat korut hehkuvat kuin uudet ja vastaostetut. Jos olet miettimässä esimerkiksi lahjoja vanhemmille, tällainen korujen puhdistuslaite voisi olla erinomainen lahjaidea.

korujen-puhdistuslaite

GemOro 0377 UltraSpa Dual Ultrasonic and Steamer –korujen puhdistuslaite on ammattitason laite, jossa on sekä ultraääni-. että höyrypuhdistusominaisuus. Tämän laitteen avulla puhdistat kaikki jalometallikorusi helposti ja nopeasti, ultraäänipuhdistus on ajastettu toimimaan kuuden minuutin ajan, jonka jälkeen laite sammuu itsestään.

Vesisäiliön tilavuus on vajaat puoli litraa, säiliössä voi käyttää normaalia vesijohtovettä. Ultraäänipuhdistuksessa 42.000 puhdistavaa aaltoa sekunnissa takaavat korujen tarkan puhdistumisen. Höyrypuhdistin kehittää voimakkaan 3,45 baarin paineen käyttäen tavallista vesijohtovettä.

Höyrytystä varten laite kannattaa asettaa esimerkiksi pesualtaaseen tai tiskipöydälle, koska voimakas höyry saattaa aiheuttaa kosteuden leviämistä laitteen ympärille. Ennen GemOro 0377 UltraSpa Dual Ultrasonic and Steamer –korujen puhdistuslaitteen käyttöä kannattaa käyttöohjeisiin tutustua huolellisesti.

Halutessaan voi myös tutustua esimerkiksi YouTubesta löytyvään opastusvideoon, jonka jälkeen laitteen käyttäminen on yksinkertaista. Pakkauksen mukana seuraa höyrynkestävä matto, kaksi erikokoista metallilankakoria koruille, pihdit, mitta-astia vesisäiliön täyttämiseen.

Laite soveltuu kaikille jalometallokoruille lukuunottamatta koruja, jotka sisältävät pehmeitä korukiviä kuten luonnonhelmiä tai jadea. Myöskään koruja, joissa on liimattuja kiviä ei kannata puhdistaa tällä laitteella liimauksen irtoamisen estämiseksi.

Kaikille muille jalometallikoruille kuten sormuksille, korvakoruille sekä ranne- ja kaulaketjuille GemOro 0377 UltraSpa Dual Ultrasonic and Steamer –korujen puhdistuslaite sopii erinomaisesti. Saat kotioloissa vaivattomasti ja nopeasti puhdistettua kaikki korusi sekä muut pienet jalometalliesineet ja tulos vastaa täysin ammattiliikkeessä tehtyä puhdistusta. Tämä laite on ehdottomasti kaikkien korujen ystävien toivelistalla kärjessä ja loistava lahjaidea niin merkkipäivänä kuin vaikkapa joulunakin.

Osta

Palaa lahjoihin vanhemmille