Kevyt Catlike Kompact’O -pyöräilykypärä myös kilpapyöräilyyn

Harrastatko polkupyöräilyä? Tunnetko lajin intohimoisia ystäviä? Pyöräiletkö maastossa tai maantiellä pitkiäkin matkoja? Vaaditko varusteiltasi paljon etenkin käyttömukavuuden suhteen?

Catlike Kompact’O -pyöräilykypärä on helppokäyttöinen ja konstailematon kypärä, jonka koko, paino ja hinta pysyvät hyväksyttävissä rajoissa. Tätä pyöräilykypärää voi käyttää kovaankin treenaamiseen ja kilpapyöräilyyn.

Kilpailevat pyöräilykypärämallit saattavat mainostaa itseään muodikkaina ja trendikkäinä vaihtoehtoina, mutta tämä kypärä on hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen, todella hyvin ilmastoitu ja miellyttävän kevyt. Catlike Kompact’O sopii sekä maastoajoon että maantiepyöräilyyn.

kompact-o-pyorailykypara

Se on myös helppo valinta, jos etsit sopivaa joululahjaa alan tosiharrastajalle tai kilpapyöräilyn ystävälle. Catlike on tuottanut pyöräilykypäriä jo 15 vuoden ajan: merkin tunnistaa kypärämalleista, joille ovat tunnusomaista turvallisuus, ensiluokkainen muotoilu ja suorituskyky.

Kompact’O-mallissa on erikoista tavallistakin parempi käyttömukavuus, turvallisuus ja keveys (kypärä ei ole massiivinen). Keskikokoisen (medium size) kypärän paino on vain 230 g. Vaikka markkinoilla on kevyempiäkin kypäriä, ne maksavat yleensä huomattavasti enemmän.

Jos Kompact’O:ta verrataan esimerkiksi Catliken huippuluokan kypärään eli Whisper Plusiin, tämä malli säästää sinulta selvää rahaa SEKÄ parikymmentä grammaa painossa. Kompact’O ei ole ulkonäöltään aivan yhtä persoonallinen, ja siinä on vähemmän ilmastointireikiä.

Joka tapauksessa tässä mallissa on jopa 21 ilmastointireikää, ja ne hoitavat tehtävänsä tehokkaasti. Hyönteisverkko etuosan kolmessa pääilmastointireiässä ei vaikuta ilmastoinnin tehokkuuteen: on sitä paitsi todellinen etu, että kypärä itsessään auttaa pitämään hyönteisten hyökkäykset loitolla ilman tarvetta pitää päällä aluskypärää.

Pyöräilykypärässä on myös irrotettava häikäisysuojus. Mitä turvallisuuteen tulee, Catlike Kompact’O on eurooppalaisen EN1078-standardin mukainen ja siis turvallisuusprofiililtaan suositeltava kypärävaihtoehto.

Kypärän kokovaihtoehdot takaavat, että käyttäjä löytää itselleen sopivan koon: kypärämalli on istuvuudeltaan joka tapauksessa miellyttävä kantaa pitkiäkin aikoja. Catlike Kompact’O on monia kilpailijoitaan huomattavasti sutjakampi ja helppokäyttöisempi.

Sen säätäminen omaan päähän sopivaksi on helppoa, ja uusi, innovatiivinen kiinnitysjärjestelmä on yksinkertainen ja toimiva. Väritys on varsin klassinen. Catlike Kompact’O on loistava kypärämalli maantiepyöräilijälle, joka tarvitsee mutkattoman, käytännöllisen ja käyttömukavuudeltaan hyvän kypärän: kevyt kypärämalli on hinnaltaan kohtuullinen, sen rakenne ei ole liian massiivinen, ja se sopii myös vaativaan harjoitteluun ja kilpa-ajoon. Catlike Compact’O -pyöräilykypärä on tosiharrastajan ja kilpapyöräilijän varma valinta, joka kestää kovaa kulutusta.

Osta

Palaa joululahjoihin

Norelco RQ12 -parranajoterä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Kätyri Dave -nukke

Kätyri Dave -nukke

OWI-robottikäsivarsi

OWI-robottikäsivarsi

Napapiirin pikajuna

Napapiirin pikajuna

Blaze-poni

Blaze-poni

Langaton digitaalinen vauvanvahti

Langaton digitaalinen vauvanvahti