Sympaattinen kettutyyny lapselle tai lapsenmieliselle

Oletko eläintenystävä? Pidätkö värikkäistä koristetyynyistä? Vai kaivattaisiinko lapsesi sänkyyn pehmeää ja sympaattista eläinystävää? Tämä ainutlaatuinen tyyny ei juuri esittelyjä kaipaa. Pehmeä ja hauska tyyny sopii sohvan päälle, sänkyyn, lastenhuoneeseen ja selän alle lepotuoliin.

Ketun päätä muistuttava koristetyyny on iloisen värinen ja kotoisan näköinen. Jos pidät eläimistä, tämä on hauska valinta sohvanpäätyyn tai lempinojatuolisi selkätyynyksi. Jos toisaalta pidät kankaan kauniista punaisesta väristä, voit elävöittää kotisi sisustusta ainutlaatuisen tyynyn avulla.

Jos taas etsit jotain sopivaa esinettä lastenhuoneeseen ja lapsesi sänkyä koristamaan, tämä on juuri oikea vaihtoehto ja sopiva joululahja lapselle! Vastustamattoman näköinen tyyny on leikattu vintage-tyylisestä kankaasta ja koristeltu monivärisellä kukallisella kankaalla.

kiva-kettutyyny

Sympaattiset ketun kasvot miellyttävät taatusti pientä lahjansaajaa. Tyyny käy mukavasta unikaverista, ja sen päälle voi huoletta nukahtaa. Tyyny on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta, ja sen mitat ovat 38 cm x 40 cm.

Kettutyyny on siis samanaikaisesti sekä kiva leikkikaveri että sopiva päänalusta nukkuvalle lapselle, joka tuntee olonsa turvallisemmaksi unikaveri kainalossaan (tai päänsä alla). Pehmeä kettutyyny ilahduttaa lapsia ja lastenmielisiä, ja se voi tarvittaessa kulkea mukana myös automatkalla.

Jos lahjoitat kettutyynyn lapselle, lastenhuoneeseen voi hankkia teemaa täydentämään myös muita eläinaiheisia tyynyjä, joista lapsi pitää varmasti. Kettutyynyn kanssa on hauska käpertyä sängylle lukemaan eläinsatuja: tämä sympaattinen lahja kestää kovaakin käyttöä ja samalla siitä on todellista hyötyä lahjansaajalle.

Mukava tyyny on hauska yllätys eläinrakkaalle lapselle ja värikäs ja pirteä lisä lastenhuoneeseen. Tällainen esine on täydellinen lahja: ilahduttava, sydäntälämmittävä, hyödyllinen, kestävä ja monikäyttöinen!

Osta

Palaa lasten lahjoihin

Espritin kiilakorkokengät

Espritin kiilakorkokengät

Giron Reverb-pyöräilykypärä

Giron Reverb-pyöräilykypärä

Coriolissin hiustenmuotoilurauta

Coriolissin hiustenmuotoilurauta

Mustang Tornado -kaasugrilli

Mustang Tornado -kaasugrilli