Upeat hiukset Keratin microcapsules-hiustenpidennyksillä

Useimpien naisten unelmana ovat pitkät, kauniit ja terveet hiukset. Ovathan pitkät hiukset varsinainen jokaisen naisen kruunu, jota yleisesti tavoitellaan. Myös monet miehet pitävät pitkähiuksisia naisia erityisen viehättävinä.

Hiusten kasvattaminen on kuitenkin aikaa, ja joskus hermojakin, vievää puuhaa. Hyvin usein kaikkein hankalimmalta tuntuu se vaihe, jolloin hiukset eivät ole enää lyhyet mutta eivät vielä pitkätkään, vaan jotain epämääräistä siltä ja väliltä. Tähän ongelmaan on kuitenkin olemassa helppo ratkaisu, Keratin microcapsules-hiustenpidennykset.

Niiden avulla saat vaivattomasti hiukset pidennettyä ja tuuhennettua myös tuon hermostuttavan hiuksien kasvatusvaiheen aikana. Eikö olisikin upeaa saada kauniit, pitkät ja tuuheat hiukset, joista voi loihtia myös mitä erilaisimpia kampauksia.

keratin-microcapsules-hiustenpidennys

Keratin microcapsules-hiustenpidennyksen avulla se onnistuu helposti. Tämä voisi olla myös loistava lahja tyttöystävälle. Keratin microcapsules-hiustenpidennysten mikrokapselit ovat huomaamatomia eikä laadukas keratiini vaaranna hiuksia tai hiuspohjan ihoa.

Voit saunoa ja uida normaalisti myös käyttäessäsi hiustenpidennyksiä. Hiustenpidennykset on valmistettu 100 % luonnonhiuksesta ja niitä voi uudelleenkäyttää 6-24 kk. Keratin microcapsules-hiustenpidennysten huoltoväli on noin 2-3 kuukautta.

Hiustenpidennyksiä tekee Style Work Shop Helsingin Kalliossa. Style Work Shop sijaitsee aivan Kallion kirkon tuntumassa. Keratin microcapsules-hiustenpidennyspakettiin sisältyy 75 hiuskapselia, kapseleita on mahdollista käyttää myös enemmän lisämaksua vastaan. 40-45 cm pituiset pidennykset voidaan myös värjätä, värjäys ei sisälly hiustenpidennyspakettiin vaan maksetaan erikseen.

Näiden hiustenpidennysten avulla loihdit aivan uuden, upean lookin. Voit käyttää pitkiä hiuksia vapaina, kiharrettuina, leteillä tai nutturoilla, vain mielikuvitus asettaa rajat erilaisille kampausmalleille, joita voit uusista pitkistä hiuksistasi tehdä.

Voit myös värjäyttää hiustenpidennykset oman värisi ja tyylisi mukaan, näin yllätät ystäväsi uusila, upeilla hiuksillasi, jotka näyttävät kasvaneen sinulle hetkessä. Ystäväsi ehkä arvaavat, että sinulla on hiustenpidennykset, tuntemattomat sen sijaan näkevät naisen, jolla on upeat, pitkät ja tuuheat hiukset.

Mahtava uusi kampauksesi herättää taatusti ansaitsemaansa positiivista huomiota.Keratin microcapsules-hiustenpidennykset sopivat myös henkilöille joiden omat hiukset eivät syystä tai toisesta kasva tai ovat muuten heikot. Näin heilläkin on mahdollisuus saada nuo kauan kaivatut, ihanat pitkät hiukset.

Osta

Palaa lahjoja tyttöystävälle