Persoonallisia joululahjaideoita ja joululahjoja

Joululahjoja valitessa kannattaa aina harkita tarkkaan. Aikuisten ja lasten jouluaatto ei ole mitään, jos et löydä jotain täydellistä jaettavaa! Joululahjasta on monta kertaa vaara tulla oikea bumerangi sille, joka sen antaa.

Oikeille ja ainutlaatuisille lahjoille on tilausta, kun vuosi vuodelta lahjoista on tullut entistä tylsempiä. Tämä pätee erityisesti perheen pienimpiin. Oli sitten joulu tai pääsiäinen, niin lapset haluavat lahjoja.

Hyvän lahjan keksinyt on varmasti suosiossa. Joululahjoja tulee aina annettua, tottumuksesta ja velvollisuudesta (hänkin varmasti antaa minulle lahjan!), ystäville, sukulaisille, mutta myös henkilöille, joita tuskin tunnemme.

Garmin Forerunner

Kosketusnäytöllä ja GPS:llä varustettu Garmin Forerunner 610 Special Edition & HRM urheilukello on jokaisen kuntoilijan lahja, josta on iloa pitkään.

Lue lisää

Praha hotelli Ametyst

2-5 yön matkapaketti Prahaan sisältäen superior –luokan majoituksen korkeatasoisessa neljän tähden Ametyst –hotellissa, illallinen, sauna ja hedelmiä.

Lue lisää

lahja

Tämä stereogrammi näytettiin haastattelussa Italian televisiossa (ei julkaistu), jossa kuvailtiin lyhyesti, mistä tämä lahjaidea koostuu. Tuolloin käytettävissä ei ollut muita, joten käytin stereogrammin rakentamiseen poikani kuvaa.

 

Joululahjoja miettiessä mieleen voi tulla vaikka mitä lahjoja, mutta hankalaa asiasta tekee oman budjetin ja lahjansaajan mieltymyksien suhteuttaminen. Pelkkä ajatus ei riitä, eikä myöskään silkka halu tehdä toinen iloiseksi vaivannäön arvostamiseksi.

Joulukoristeet ja mauttomat joulukuuset... halu tehdä jotain muuta on kaunis ajatus, mutta suuri päänvaiva. Miten löytää hyödyllinen tai mielekäs joululahja? Pulma, joka saattaa pilata ilmapiiriä ja vie sinut viettämään pitkiä iltapäiviä ostoskeskuksissa tuhansien muiden lailla.

Joululahjaideat loistavat poissaolollaan ja näin lahjaideasta saattaakin tulla todellinen pakkomielle! Erillinen luku on joulun liikelahjat, jotka täytyy tehdä PR-syistä asiakkaiden, tavarantoimittajien ja työntekijöiden pitämiseksi tyytyväisinä.

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Philips Norelco RQ12 – parranajokoneen terä malliin SensoTouch 3D säästää ihoärsytykseltä taaten tehokkaan, vaivattoman ja nopean parranajokokemuksen.

Lue lisää

Ripstik Caster Board –rullalauta

Ripstik Caster Board on uuden mallinen lasten rullalauta joka toimii kuin skateboard ja lumilauta yhdistettynä eli kurvaile komeasti kuivalla maalla.

Lue lisää

 

Se on perinne, josta meistä jokainen kärsii! Joululahjaideoita, jotka täyttävät kaikki vaatimukset on vaikea löytää. Jotain, mikä on ainutlaatuista, sympaattista, edullista ja vielä hyödyllistä.

Jos tällaisen idean keksiikin, niin useimmissa tapauksissa se kaatuu kustannussyihin. Mutta itseasiassa, kun huomaat painivasi eri ihmisille suunniteltavien lahjaideaongelmien kanssa, voit oikeastaan tehdä kaikille samankaltaisen lahjan ja näin pienentää kuluja. Eivätkä ainutlaatuisuus ja persoonallisuus siltikään kärsi!

Napapiirin pikajuna

Napapiirin pikajuna

Norelco RQ12 -parranajoterä

Norelco RQ12 -parranajoterä

Kompact’O -pyöräilykypärä

Kompact’O -pyöräilykypärä

Tzana-hampaidenvalkaisu

Tzana-hampaidenvalkaisu

säädettävä rani-mekko

säädettävä rani-mekko