Keskipituinen, beige Joop! -leninki: sopiva lahja naiselle

Jos mietitään, mikä vaate ei saa koskaan puuttua naisen vaatekaapista, mieleen tulee juuri tämänkaltainen vaatekappale. Kaunis, klassisesti leikattu leninki on täydellinen valinta moneen eri tilaisuuteen ja loistava lahja naiselle. Puvun monikäyttöisyys on sen yksinkertaisuuden, hienostuneiden linjojen ja värin ansiota.

Juuri väri mahdollistaa sen, että leninki voidaan yhdistää erilaisiin asusteisiin. Puku antaa omistajalleen täydellisen valinnanvapauden: yhdistä pukuun voimakkaan värinen (ja miksei varsin näyttävä) kaulakoru sekä korkeakorkoiset kengät, ja olet valmis illanviettoon – oli kyseessä sitten työillallinen, ruokailu ystävien kanssa, rento aperitiivi tai taidenäyttelyn avajaiset.

Jos taas valitset hillitymmän väriset asusteet – ehkäpä jotain samansävyistä, joka korostaa neutraalia beigeä – sekä matalakorkoiset sandaalit tai ballerinakengät, elegantti ja hillitty pukukokonaisuus käy täydellisesti myös päiväkäyttöön ja saat leningistä virheettömän asun työpaikalle.

joop-leninki

Leningin leikkaus kopioi 50-luvun henkeä tavoittelevaa klassista ja hyvin naisellista linjaa: asu kiedotaan uumalle vyöllä, joka on tehty samasta beigestä materiaalista kuin puku itse.

Vyö solmitaan selän taakse yksinkertaisella rusetilla, ja uumalle kiristettynä se tuo vyötärölinjan esiin korostaen täten lantiota. Puku onnistuukin sekä naamioimaan hieman pyöreämmän siluetin että tasapainottamaan pitkänhuiskeaa ja hoikkaa vartaloa.

Lyhyet, kevyesti puhvilliset hihat antavat vaatteelle muodikkaan ja tyttömäisen ilmeen, kuten myös selän taakse solmittava rusetti. Tämä leninki onkin ennen kaikkea monikäyttöinen ja ajaton vaate, joten se tulee pitää mielessä, jos etsit naiselle sopivaa ja takuulla mieleistä lahjaideaa. Vaatteesta on hyötyä ikuisesti: klassinen leninki on persoonallinen, aina mieluinen lahja naiselle!

Osta

Palaa takaisin naisten lahjalistaan

missonin avokkaat

missonin avokkaat

raceface dig –polvisuojat

raceface dig –polvisuojat

verbatim-muistitikkustore’n’go

verbatim-muistitikkustore’n’go

tacx universal –pullokassi

tacx universal –pullokassi