Joogan tai pilateksen peruskurssit viikonloppuisin Turussa

Hyväkuntoinen, huollettu keho, on meidän useimpien haaveena. Terveellinen ruokavalio, riittävä liikunnan harjoittaminen ja tarpeellinen määrä unta takaavat painon pysymisen normaaleissa lukemissa ja vähentävät monien sairauksien uhkaa. Vanha sanonta terve mieli terveessä ruumiissa pitää edelleen täysin paikkansa.

Kehoa voi huoltaa monilla eri tavoin, liikuntamuotoja löytyy lukemattomia joista varmasti löytyy jokaiselle se sopivin ja paras. Lempeä jooga on yksi niistä liikuntamuodoista jotka sopivat aivan kaikille nuorista vanhuksiin.

Myös uudempi tulokas pilates sopii lähes kaikille ja tekee erityisen hyvää keskivartalon lihasten ongelmista kärsiville. Seuraavan kerran miettiessäsi erilaisia lahjaideoita, muista myös jooga- ja pilateskurssit, joilta saa erinomaisen alun harrastuksen jatkamiseen kotioloissa tai ryhmissä.

jooga-tai-pilates-peruskurssi

Viikonloppuna järjestettävä jooga- tai pilateskurssi sisältää kaksi kahden tunnin ohjauskertaa, lauantaina ja sunnuntaina. Jooga vahvistaa koko kehon lihaksistoa, lisää notkeutta ja parantaa koordinaatiokykyä. Joogan harjoitukset lisäävät myös keskittymiskykyä ja rauhoittavat muuten usein niin levotonta mieltä.

Joogan rauhoittava vaikutus on tervetullut monelle nykypäivän kiireestä ja stressistä kärsivälle. Joogan avulla voit saavuttaa sekä kehoa että mieltä rauhoittavan tasapainon. Pilates keskittyy keskivartalon lihasten hallintaan ja vahvistamiseen.

Pilateksen avulla saat lisää voimaa ja kestävyyttä sekä parannat ryhtiä noiden vartalolle tuikitärkeiden keskivartalon lihasten vahvistuessa. Pilateksessa keskivartalon syvät lihakset saavat tarvitsemaansa harjoitusta koko kehon saadessa samalla dynaamista ja hallittua huoltoa.

Vahvistuvat keskivartalon lihakset vähentävät monia selkä- ja ryhtiongelmia. Muun liikunnan lisäksi näillä harjoituksilla varmistat terveen ja hyvinhuolletun kehon ja lisäksi hyvän mielen. Sekä jooga että pilates sopivat lähes kaikille, viikonloppukurssit on kuitenkin tarkoitettu vain aikuisille yli 18-vuotiaille.

Turussa Studio Yinissa järjestettävät joogan ja pilateksen peruskurssit tarjoavat kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Ryhmäopetuksessa huomioidaan myös eri yksilöiden tarpeet ja henkilökohtaisen opastuksen tarve. Peruskurssilta saat hyvät lähtökohdat harrastuksen jatkamiseen joko studiolla ryhmässä tai ominpäin.

Viikonlopun jooga- tai pilatesperuskurssi on upea lahja kaikille oman kehonsa kunnosta huoltapitäville. Joogan rauhalliset venytykset ja keskittyminen oman kehon tuntemiseen tai pilateksen keskivartalon hallintaan keskittyvät liikkeet auttavat saavuttamaan miellyttävällä tavalla terveen, hyväkuntoisen ja huolletun kehon.

Osta

Palaa lahjaideoihin