Persoonallinen hauska lahja ja hauskoja lahjaideoita

Miksi suurissa tilaisuuksissa pitäisi olla aina vakavia ja jäykkiä, miksi ei sen sijaan joskus voisi irrotella ja antaa hauskoja lahjoja? Kun juhlitaan jotain tapahtumaa, vaikka tärkeää ja vastuullistakin, ei ole mitään parempaa kuin hauska lahja jännityksen laukaisemiseksi joka, kun järjestetään tilaisuuksia tai henkilön elämässä tapahtuu jotain tärkeää, väistämättä saa suuren suosion!

Hauskat lahjat ovat niitä, jotka sympatiallaan tai ironialla saavat kaikki hyvälle tuulelle: hullut ja erikoiset esineet joiden oudot muodot, värit tai käyttötavat voivat olla sopiva vaihtoehto tavallisille lahjoille.

Tehokas hauska lahja on sellainen, joka jonkun ehdottomasti persoonallisen piirteensä myötä onnistuu liittymään saajaansa ja muuttumaan juuri hänelle tarkoitetuksi.

Vessanpytyn muotoinen kahvimuki

Anna lahjaksi posliininen vessanpytyn muotoinen kahvimuki ystävän aamuja piristämään, lasten iloksi koiran kupiksi tai pikkutavaroiden säilytykseen.

Lue lisää

Täysimittainen pöytäjalkapallopeli

Täysimittainen pöytäjalkapallopeli sisältää täydet joukkueet, eli yhteensä 22 pelaajaa, kaksi palloa, pistelaskurin sekä mukitelineet neljälle pelaajalle.

Lue lisää

hauskoja lahjoja

Liverpool on kuuluisa englantilainen jalkapalloseura, joka perustettiin vuonna 1892 samannimisessä kaupungissa. Monien menestystensä joukkoon Liverpool voi laskea 18 kansallista ja 5 Euroopan mestaruutta.

 

Nämä lahjat ovat yleensä esineitä joihin lahjan hankkija voi valita eril aisia juuri tähän lahjaan liitettäviä elementtejä: hyvä hauska lahja on juuri tähän tilanteeseen sopivan värinen, sisältää jonkun huolella valitun fraasin, kuvion tai valokuvan joka kertoo juuri tästä lahjansaajasta.

Hauskojen lahjojen valtakunta on internet, jossa valinnanmahdollisuuksia on todella runsaasti ja eri sivuja tutkimalla voi löytää paljon uusia ideoita: esimerkiksi kun juhlitaan valmistujaisia joka opiskelijalle usein on todella tärkeä saavutus, tai ennen häitä vietettäviä polttareita jotka viime aikoina ovat muodostuneet hyvin suosituiksi.

Hauskat lahjat voivat tehdä illasta hyvin hilpeän ja luoda kauniita muistoja joista tuo lahja myöhemmin kotona muistuttaa ikuisesti. Syntymäpäivät, lähtiäiset, saavutetut diplomit joiden eteen on tehty paljon töitä vaikkapa iltakoulussa ovat kaikki tilaisuuksia joihin on mahdollista valita erityisen hauska lahja.

 

Esine joka erityisesti sopii tällaiseksi hauskaksi lahjaksi luomaan positiivista tunnelmaa, on optisia harhoja sisältävä taulu, johon vaikkapa juhlittavan ystävät, valmistuneen poika- tai tyttöystävä tai kaikki jotka toivovat pelkkää hyvää tulevalle hääparille voivat valita todella osuvan aiheen joka käy suoraan lahjan saajan sydämeen.

Tärkeä valokuva, piirustus, pilapiirros, joku merkityksellinen sananparsi, kuvakollaasi tai joku muu asia josta lahjan saaja erityisesti pitää, keräily- tai joku muu intohimon kohde valittuna lahjan aiheeksi tai ensimmäiseksi kuvaksi joka näkyy, voisivat tehdä tästä hauskasta lahjasta todella pidetyn.

Hauska lahja sopii niin isoille kuin pienillekin, ja ideoiden puutteessa internetistä löytää loppumattoman valikoima eri vaihtoehtoja hauskoiksi lahjoiksi.