Hanki hääparille persoonallinen ja yllättävä hääpäivälahja

On turha menettää hermojaan joka kerta, kun joudumme etsimään sopivaa lahjaa jollekulle. Jos kyseessä tosin on häälahjan valinta, sopivan häälahjaidean löytämiseen tulee käyttää tarpeeksi aikaa.

Kannattaa myös pitää mielessä muilta saadut neuvot. Jos haluat ostaa häälahjan sekä morsiamelle että sulhaselle, naiselle sopivin häälahja on se, joka tekee hänet onnelliseksi.

Jos lahja on onnistuneesti valittu vaate, morsiamen kasvot tulevat loistamaan tyytyväisyydestä hänen pukiessaan lahjan päälleen. Jos lahja on jokin esine, valitse jotain joka tulee tarpeeseen ja jota morsian voi tulevaisuudessa käyttää.

FoodSaver automaattinen vakuumipakkauslaite

Hanki häälahjaksi nuorelle parille jokaisen ruuanlaittajan arvostama FoodSaver V3835 automaattinen vakuumipakkauslaite jolla säästät rahaa ja tilaa.

Lue lisää

häälahja

"Tämä stereogrammi on lahja miehelleni. Ensimmäisellä vilkaisulla taulussa näkyy valokuva meistä. Vene, joka nousee myöhemmin kuvasta esiin kolmiulotteisena, symboloi yhteistä harrastustamme: matkustelua. Valitsin miehelleni lahjaksi taulun, koska kyseessä ei ole vain tavallinen valokuva, vaan todella ainutlaatuinen esine!" (Daniela)

 

Sama koskee myös sulhasen häälahjaa, vaikka miehen maku onkin yleensä helpompi arvata kuin naisen! Juhlittuamme jo monien ystävien ja sukulaisten liittoa on silti olemassa se vaara, että mieleemme ei enää tule sopivia häälahjaideoita.

Tämä voikin olla varsinainen ongelma.Mitä siis häälahjaksi nuorelleparille?Kenen vastuulla hääpäivän lahjan valinta on? On tiedossa, että miehet tarvitsevat käyttöönsä vähemmän henkilökohtaisia tavaroita kuin naiset.

Naiset toisaalta ovat lahjan valintaa koskevissa asioissa tehokkaampia, ja heillä on enemmän mielikuvitusta. Naisilla onkin suurempi mahdollisuus löytää hääjuhliin sopiva ja tyylikäs lahja sekä morsiamelle että sulhaselle (vaikka lahjavalikoima olisikin rajoitettu).

Miehellä sitä vastoin on yleensä huomattavia vaikeuksia oikeanlaisen lahjan valinnassa. Morsiamelle mieluisan häälahjan löytämiseksi lahjan ostajan kannattaa keskittyä morsiamelle rakkaisiin harrastuksiin.

Näitä voivat olla lukeminen, urheilu tai kauneudenhoito (meikit ja voiteet). Usein miehet eivät vain osaa kiinnitä huomiota näihin yksityiskohtiin, joten he voivat päätyä valitsemaan lahjan, jonka merkki ja malli ovat naiselle väärät.

Tämä olisi varsin harmillista: näin tärkeänä päivänä olisi ikävää tuottaa morsiamelle vastaavanlainen pettymys. Jos siis tulossa ovathäät, valitse lahja tarkkaan – osta jotain, jossa tällaisen erehtymisen mahdollisuutta ei ole (varsinkin jos sinulla on vaikeuksia muistaa edellä mainittuja yksityiskohtia)!

 

Voit vaihtoehtoisesti etsiä häälahjaksi jotain uutta, joka onnistuu herättämään lahjan saajan uteliaisuuden ja synnyttämään hänessä voimakkaita tunteita: tämä on mahdollista, jos onnistut ottamaan lahjallasi huomioon lahjan saajan mieltymykset ja yllättämään hänet.

Yllättävä hääpäivälahjavoi olla esine, joka kertoo eletystä elämästä ja jonka kautta lahjan saaja voi elää kauniit hetket uudestaan. Tällainen esine voi olla erityisin menetelmin valmistettu taulu, johon sisällytetyt valokuvat liittävät omaperäisen teknologian ansiosta lahjan jokapäiväiseen elämäämme.

Kolmiuloitteiden taulu voikin olla juuri se, mitä olet pitkään etsinyt – sopiva lahja hääparille! SIRDS-taulut ovat oivia häälahjoja: kukaan ei osaa odottaa saavansa tällaista lahjaa, mutta jos valitsemme oikean valokuvan ja yhdistelemme kuvia ja lauseita onnistuneesti toisiinsa, lopputulos on persoonallinen ja vetoaa lahjan saajan tunteisiin.

Tällainen lahjasopii hyvin tilaisuuteen, ja häälahjaideamme voi jopa saada hääparin liikuttumaan! Taulu voi esittää erilaisia aiheita lahjan saajan persoonallisuudesta ja elämänkokemuksesta riippuen.

Häälahjaa varten paras valinta on siis esine, jonka onnistunut aihevalinta saa lahjan saajan nauramaan tai liikuttumaan. SIRD-taulujen ansiosta persoonallisen häälahjan hankkiminen ei ole enää ongelma!

korukaappi kokovartalopeilillä

korukaappi kokovartalopeilillä