GoPro Black Edition kamera, aktiivisen kuvaajan toivelahja

Innokkaasti liikkuvat valokuvauksen harrastajat kuvaavat aina vain enemmän myös videoita. Mikäs sen kätevämpää kuin kuvata lenkillä tai urheilusuorituksen aikana tapahtumat reaaliaikaisesti. Näihin tarkoituksiin soveltuvalta kameralta vaaditaan runsaasti erityisominaisuuksia, että tulos on myös laadukas. 

Kameran tulee olla kevyt ja tarpeeksi pienikokoinen, helposti ja tukevasti kiinnitettävissä, sen on oltava vesitiivis ja sovelluttava kuvaamiseen hyvinkin erilaisissa olosuhteissa. Maalla, vesillä, lumessa, kesällä ja talvella sekä kovassa vauhdissa kuvattaessa kameran tulee sopeutua kaikkiin näihin tilanteisiin.

Aktiivinen videokuvaaja arvostaa varmasti laadukkaita kuvalahjoja, kuten uutta GoPro HERO 3+ Black Edition kameraa. GoPro HERO 3+ Black Edition kamera on jokaisen innokkaasti viedoita kuvaavan toivelahja, joka sopeutuu mitä erilaisimpiin olosuhteisiin.

gopro-black-edition-kamera

Käyttäjiltä erinomaiset arvostelut saanut action-kamera sisältää 12 megapikselin CMOS-kennon ja 170 asteen laajakuvalinssin, automaattisen Low Light-kuvauksen ja sisäänrakennetun mikrofonin, vain muutamia tämän huippukameran ominaisuuksia mainiten. Kamerassa on USB-liitännällä ladattava kestävä litium-akku sekä Wi-Fi.

Kuvaatpa sitten pyöräillessä, autolla ajettaessa, veneessä tai lasketellessa, GoPro HERO 3+ Black Edition kameralla saat aina korkealaatuista videokuvaa. Tämä kamera sopii erinomaisesti kaikille ns. extreme-kuvausta harrastaville.

Pikakiinnitysoljilla asennat kameran nopeasti paikoilleen niin suoralle kuin kaarevallekin alustalle kuvausympäristöstä riippuen. Laadukas objektiivi kuvaa terävästi keskeltä reunoihin joten kuvassa ei näy häiritsevää väripoikkeamaa ja kuva on värisävyiltään hyvin luonnollinen.

Kestävä litium-akku ja hyvä äänenlaatu takaavat korkealaatuisen videomateriaalin. Täysin vesitiivis kotelo takaa kuvausmahdollisuudet aina 40 metrin syvyyteen saakka, joten kamera sopii erinomaisesti myös sukeltajille.

Pieni ja kevyt GoPro HERO 3+ Black Edition videokamera soveltuu uskomattoman monipuoliseen kuvauskäyttöön niin harrastajille kuin vaikkapa ammattilaisten kakkoskameraksi. Pienen kokonsa ansiosta se on helppo kuljettaa mukana mihin tahansa ja on aina valmiina kuvaaman tärkeät tapahtumat.

Hankkimalla tämän korkealaatuisen videokameran lahjaksi, varmistat, että lahjansaaja muistaa sinua taatusti lämmöllä tallentaessaan ikimuistoisia tapahtumia, joita voitte myöhemmin yhdessä katsoa.

Aktiiviselle videokuvaajalle ei voisi löytää sopivampaa lahjaa, sen avulla monet hetket, jotka muuten painuisivat unholaan, jäävät elämään ja iloksi jälkipolvillekin.

Osta

Palaa kuvalahjoihin