Go Pet Club Cat Tree on reilunkokoinen kissojen kiipeilypuu

Kaikki kissanomistajat tietävät, että kissat pitävät kovasti kiipeilystä, kynsimisestä ja lepäilystä jossain ylhäällä, mistä voi seurata kaikkea ympärillä taphtuvaa. Yhtä lailla kissanomistajat tietävät myös, että jos kissoille ei ole tarjolla riittävästi virikkeitä ja luvallisia paikkoja kynsien teroittamiseen, ovat huonekalut ja ovenpielet vaaravyöhykkeessä.

Kissojen oleskelu talossa tuppaa yleensä näkymään jälkinä listoissa, tapeteissa ja huonekaluissa. Mutta rakkaille lemmikeille annetaan pienet viat anteeksi, onhan niistä myös niin paljon seuraa ja iloa omistajilleen.

Jos lähipiirissäsi on kissaperheitä, saatat tarvita lahjaneuvoja siitä, mikä voisi olla heille tarpeellista. Lämpimän kodin, ruoka- ja vesikupin, hiekkalaatikon sekä rakastavan omistajan lisäksi kissoille on tarpeen ja yleensä myös kovasti mieleen kiipeilytelineet ja raapimapuut, joissa on myös mukavia tasoja ja koloja, joissa levätä ja nukkua.

go-pet-club-cat-tree

Go Pet Club Cat Tree on reilunkokoinen nelipylväinen kissojen kiipeilypuu sisätiloihin, jonka leveys on 1,27 m, syvyys 0,66 m ja korkeus kokonaiset 1,83 metriä.

Tyylikkään beigen värinen kiipeilypuu sopii useimpiin sisustuksiin ja antaa kissoille riittävästi puuhaa, kiipeily- ja raapimismahdollisuuksia. Pehmustetut portaat johtavat kolmelle eri tasolle.

Ensimmäisessä kerroksessa on nukkumamaja ja lepotaso, josta toiset portaat johtavat ylemmäs seuraaville lepotasoille ja toiseen nukkumapesään. Korkeiden pylväiden yläpäissä on kolme tasoa, joilta kissakaverisi voivat tarkkailla ympäröivää maailmaa muita ylempää tai ottaa mukavat päiväunet.

Kiipeilypuussa on myös kissoja kiinostavia roikkuvia leluja antamassa lisävirikettä. Kaikki pylväät ja tasot ovat kynsimisen kestävää materiaalia ja houkuttavat kissoja teroittamaan kynsiään niihin huonekalujen ja ovenpielien sijaan.

Kissojen kynsien teroittaminen on niille luonnollista toimintaa, jota ei voi kielloilla estää. Jokainen kissanomistaja on taatusti ilahtunut tästä upeasta lahjasta lemmikeilleen, eikä tämä lahja varmasti jää käyttämättä.

Aseta se paikoilleen ja jo hetken kuluttua talon kissat ovat innokkaasti tutkimassa uutuutta. Hetken ihmettelyn jälkeen kissat huomaavat uuden kiipeilypuunsa mukavaksi paikaksi ja ottavat sen aktiiviseen käyttöön.

Ja omistaja voi huokaista helpotuksesta, kun talon muut osat jäävät ainakin osittaiseen rauhaan innokkailta kynsien teroittajilta. Tämän parempaa lahjaa ei kissanomista voisi saada tai hankkia rakkaille lemmikeilleen.

Osta

Palaa lahjaneuvoihin