GLOSSYBOX-tilaus tuo uutuuskosmetiikan suoraan kotiisi

Kukapa nainen ei haluaisi kotiinsa kokeiltavaksi uusimpia kosmetiikka- ja meikkituotteita? Kirjautumalla GLOSSYBOXin tilaajaksi saat joka kuukausi 5 uutta tuotetta suoraan kotiisi: näin olet aina tietoinen viimeisimmistä muotitrendeistä ja pääset kokeilemaan niitä henkilökohtaisesti.

Saat kokeilla uutuuksia ensimmäisenä omassa kodissasi! Miten GLOSSYBOX siis toimii? Kun kirjoittaudut ohjelmaan, saat joka kuukausi kotiisi elegantin pakkauksen, joka sisältää joka kerta 5 uutta ja erilaista kosmetiikkatuotetta.

Kun olet kirjautunut sivulle, valitse ohjelmasta sinulle sopiva tilausvaihtoehto ja täydennä verkkoprofiilisi – näin saat kotiisi aina tuotteita, jotka vastaavat omia tarpeitasi! GLOSSYBOX on loistava lahja naiselle ikään katsomatta!

glossybox-tuotepakettitilaus

Verkkoprofiili takaa sen, että tuotteet vastaavat tilaajan henkilökohtaista makua ja omia tarpeita. GLOSSYBOX tekee yhteistyötä lukemattomien kansainvälisten kosmetiikkamerkkien ja -valmistajien kanssa: näihin kuuluvat mm. Blumarine, Caudalie, Deborah, Diego Della Palma, Elizabeth Arden, Eucerin, IsaDora, Kaloderma, Mavala, Naj-Oleari, Revlon, Schwarzkopf, Body Shop, Sothys ja Weleda.

GLOSSYBOXin ideoija, berliiniläinen Rocket Internet on ollut vastuussa myös muiden tuotteiden kehittämisestä (esimerkkeinä Groupon, Zalando ja eDarling). Rocket Internet tarjoaa kuluttajille uusia ja innovatiivisia internetpalveluita ympäri maailmaa: GLOSSYBOXin toimistoja on jo yli 18 maassa, ja siitä on tullut nopeasti maailman suurin Beauty Box -konseptilla toimiva yritys.

GLOSSYBOX tarjoaa sinulle ylellisiä kokemuksia valmiissa paketissa kuukausi toisensa jälkeen. Saat tutustua parhaisiin uutuustuotteisiin kotisi rauhassa ja testata niitä vapaasti. Tuotepaketin mukana saat myös neuvoja ihon- ja kehonhoitoa varten sekä meikkivinkkejä, joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässä.

Kuukausittainen tuotekokoelma sisältää sekä kokeilupakkauksia että normaalikokoisia tuotteita. GLOSSYBOX-tilauksella hemmottelet itseäsi joka kuukausi ja tutustut kätevästi kosmetiikkatarjontaan: tuotteiden avulla pidät huolta ihostasi, hiuksistasi ja koko kehostasi.

Uusilla tuotteilla meikkaaminenkin käy kätevästi, ja voit kokeilla huoletta erilaisia meikkityylejä innovatiivisten tuotteiden ansiosta. Voit myös ”ansaita” ilmaisia tuotepaketteja lähettämällä GLOSSYBOXille arvioita käyttämistäsi tuotteista tai kutsumalla ystäviäsi osallistumaan ohjelmaan.

GLOSSYBOX-tilaus on ainutlaatuinen tapa tutustua uusin kosmetiikkatuotteisiin ja saada ne kätevästi omaan osoitteeseen!

Osta

Palaa takaisin naisten lahjalistaan

Jack LaLanne PJP Power Juicer Pro, huippuluokan mehulinko

Vastapuristettu tuoremehu on parasta millä aamusi voit aloittaa, eikö totta? Makeat appelsiinit, omenat, muut hedelmät ja marjat sekä vihannekset muuttuvat ihanaan ja helposti nautittavaan muotoon kun puristat ne mehuksi. Ota kaikki terveelliset vitamiinit hyötykäyttöön. Yleensä myös lapset pitävät tuoreista herkullisista mehuista.

Näin saat heidät nauttimaan hedelmistä, marjoista ja vihanneksista lähes huomaamatta ja samalla te tottuvat erilaisiin makuihin. Purista tuttuja appelsiineja tai omenoita, tee uusia sekoituksia oman makusi mukaan tai kokeile sillä mitä kaapista sattuu löytymään.

jack-lalanne-pjp-mehulinko

Tuloksena saat raikasta, puhdasta, varmasti lisäaineetonta ja terveellistä juotavaa jota kaikki rakastavat. Hanki kotiin todellinen elämyslahja koko perheelle, ruostumattomasta teräksestä valmistettu Jack LaLanne PJP Power Juicer Pro mehulinko.

Tämä tehokas teräksinen huippuluokan mehulinko puristaa patentoidun puristusmenetelmänsä ansiosta raaka-aineista 30 % enemmän mehua kilpailijoihinsa verrattuna. Siinä on myös erityisen suuri säiliö puristusjätteelle joten saat valmistettua kerralla enemmän mehua ilman laitteen välityhjennystä.

Mehun puristamisesta jäljelle jää puhdasta ja kuitupitoista ainesta jonka voit halutessasi käyttää leivonnassa tai ruuanlaitossa, joten et joudu haaskamaan mitään osaa arvokkaista hedelmistä tai vihanneksista. Tämän aineksen voit myös pakastaa myöhempää käyttöä varten.

Voit käyttää hedelmät mehulingossa myös kuorineen mutta siinä tapauksessa muista pestä ne huolellisesti ennen käyttöä. Suurikivisten hedelmien, kuten persikoiden tai mangojen, kivi tulee poistaa ennen mehun puristamista. Samoin kirsikoista kivet on poistettava ennen käyttöä.

Viinirypäleitä voit käyttää pienissä tertuissa mutta muista pestä ne huolellisesti ensin Jack LaLanne PJP Power Juicer Pro:ssa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut terä- ja siiviläosat, valuttamaton kaatonokka ja sen kaikki osat kestävät konepesun.

Patentoitu puristustekniikka antaa parhaan mahdollisen puristustuloksen niin hedelmistä, marjoista kuin vihanneksistakin. Käyttämällä tätä ”ihmekonetta” saat nautittua kaikki hedelmien ja vihannesten sisältämät kehollesi tarpeelliset vitamiinit, kivennäiset ja muut ravintoaineet helpossa ja herkullisessa muodossa.

Juo mehu sinällään, käytä smoothien osana, sekoita vaikkapa makoisa mehubooli tai muu pitempi juoma. Kuin huomaamatta terveellisten kasvisten, hedelmien ja vihannesten käyttösi lisääntyy, hiuksesi muuttuvat kiiltäviksi ja ihosi voi paremmin kuin koskaan.

Tämän huippuluokan mehulingon avulla on helppo huolehtia päivittäisen vitamiiniannoksen saannista parhaassa mahdollisessa muodossa.

Osta

Palaa takaisin elämyslahjoihin

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Rainforest Jumperoo –hyppykiikku

Reed & Barton ruusupuinen korurasia

Reed & Barton ruusupuinen korurasia

Geelikynnet ranskalaisella lakkauksella

Geelikynnet ranskalaisella lakkauksella