Giron pyöräilykypärä kaupunkikäyttöön ja työmatkapyöräilyyn

Kuljetko työmatkasi polkupyörällä? Pyöräiletkö paljon kaupunkiympäristössä? Giron Reverb Urban/Commuter -polkupyöräkypärä House Industries -sarjasta on sopiva kypärä kaupunkialueella paljon pyöräileville tai työmatkansa polkupyörällä kulkeville alan harrastajille.

Giron kypärä on suunniteltu varta vasten nykypäivän kaupunkiympäristöön: tämä klassinen versio tavanomaisesta polkupyöräkypärätyylistä on muotoilultaan kompakti ja linjoiltaan klassinen. House Industries -sarjan kypärä ilmentää erinomaisesti kaupunkipyöräilylle ominaista modernia, puhdaslinjaista ja innovatiivista tyyliä.

Kevyt mutta kestävä, muottiin valettu kuori kietoutuu kypärän sisäosan ympärille ja kestää katukäytössä aiheutuvia kolhuja ja lommoja. Giron Reverb Urban/Commuter -kypärä on loistava syntymäpäivälahja pyöräilyä kaupungissa harrastaville tai työmatkat pyörän selässä kulkeville!

giron-reverb-pyorailykypara

Jos taas kuljet itse kaupunkimatkasi polkupyörällä, tämä kypärä on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi! Tässä Giron Reverb-kypärässä tyylikäs muotoilu yhdistyy kestävyyteen, keveyteen ja käyttömukavuuteen.

Muottiin valettu, luja kuori takaa käyttäjälle aina turvallisen pyöräilykokemuksen: kuoren materiaali on iskunkestävää polykarbonaattia ja vuorena on vahva EPS-vuori. Kypärä on myös hyvin ilmastoitu, sillä siinä on 9 ilmareikää.

Giron Reverb Urban/Commuter -polkupyöräkypärää suositellaan käytettäväksi nimenomaan kaupunkipyöräilyyn ja työmatkapyöräilyyn, koska tähän tarkoitukseen sopivan kypärän tulee olla iskunkestävä, mutta myös tyylikäs ja helppo käyttää.

Kypärän muotoilu onkin viimeistelty yksinkertaisella, poistettavalla, pyöräilylakkia muistuttavalla lipalla, joka kuuluu mallin erityisominaisuuksiin. Lippa antaa kypärälle tyylikkään ilmeen, eikä se estä ilmastointia muuttuvassa säässä.

Kypärän istuvuus mukautuu automaattisesti käyttäjälle sopivaksi, minkä ansiosta pyöräilijän ei tarvitse huolehtia säätelystä erikseen remmejä kiristämällä, vaikka käytössä olisikin pyöräilylakki tai talvipyöräilyyn sopiva päähine.

AutoLoc-järjestelmän avulla, elastisten nauhojen ansiosta kypärä mukautuu automaattisesti päähäsi, kun olet asettanut kypärään yhden kolmesta eri päänympärysmitan vaihtoehdosta. Saman järjestelmän avulla kypärä on myös helpompi asettaa oikeaan asentoon.

Kypärää on saatavana kahtena eri versiona: mustanhopeana ja mustanoranssina. Myös kypärän kuviointi vaihtuu hieman kahden eri värivaihtoehdon välillä. Kumpaakin vaihtoehtoa on saatavana kaikissa eri koissa. Tämä tyylikäs, keveä ja kestävä kypärä tekee pyöräilymatkoistasi turvallisia. Kypärä on EU-standardien mukainen.

Osta

Palaa takaisin syntymäpäivälahjoihin

Valiseren rintaliivit ylellisyyttä arvostavalle naiselle

Haluatko hemmotella itseäsi ainutlaatuisilla alusvaatteilla? Etsitkö mieleenpainuvaa, romanttista lahjaa tyttöystävälle tai vaimolle? Nämä hienostuneet ja ylelliset rintaliivit ovat osa Valiseren Spot Vibrant -kokoelmaa. Kaunis kirjailu koristaa mustien liivien kuppeja, jotka on topattu kevyesti.

Rintaliivit ovat kaarituelliset, ja olkaimien pituutta voi säätää. Materiaali on kevyttä ja hengittävää tylliä. Olkainten kaunis koristekuvio ja kuppeihin lisätty kirjailu antavat liiveille romanttisen ilmeen. Nämä kauniit liivit ovat ehdoton valinta tärkeää tapaamista varten, ja ne voidaan yhdistää sopiviin Valiseren alushousuihin.

spot-vibrant-rintaliivit

Jos etsit joululahjoja netistä, Spot Vibrant -kokoelman mustat rintaliivit ovat paras vaihtoehto, oli lahjan saaja kuka tahansa: oma puolisosi, tyttöystäväsi tai sinä itse. Nämä liivit saavat olosi tuntemaan ylelliseltä koko päivän ajan, ja voit pukea ne huoletta päällesi niin jakkupuvun, iltapuvun kuin paljastavamman juhlamekon alle.

Kankaan koostumus on seuraava: 28 % polyamidia, 69 % polyesteriä, 3 % elastaania. Liiveistä kannattaa pitää hyvää huolta: ne tulee pestä käsin, eikä niitä saa silittää, valkaista, kuivata kuivausrummussa eikä kuivapestä. Kun kyse on alusvaatteista, laatuun kannattaa satsata.

Valisere tunnetaan ympäri maailmaan ylellisistä alusvaatteista: tämän merkin alusvaatteissa ihastuttavan viettelevä ja ainutlaatuisen hieno design sulautuvat hienostuneen eroottiseksi vaikutelmaksi, jota korostaa virheetön toteutus ja istuvuus.

Spot Vibrant -kokoelman alusvaatteet leikkivät mielikuvituksella, läpinäkyvillä materiaaleilla ja romanttisilla koristeilla. Hyvälaatuiset alusvaatteet kestävät käytössä pitkään, ja ne antavat arkeesi ylellisen vivahteen. Kauniit rintaliivit voivat myös vilahtaa huoletta juhlavaatteiden alta.

Kevyesti topatut kupit ja kaarituet muotoilevat ja nostavat rintaa ja antavat tarvittavaa tukea. Siitä huolimatta, käytetyn kankaan ja muotoilun ansiosta, liivit eivät tunnu päällä raskailta tai ahdistavilta. Nämä kevyet ja ylelliset, ainutlaatuiset rintaliivit ovat pitkäaikaista iloa tuova ostos, jota jokainen nainen pystyy aidosti arvostamaan.

Osta

Palaa nettilahjoihin

Kiva kettutyyny

Kiva kettutyyny

Espritin kiilakorkokengät

Espritin kiilakorkokengät

Mustang Tornado -kaasugrilli

Mustang Tornado -kaasugrilli

Coriolissin hiustenmuotoilurauta

Coriolissin hiustenmuotoilurauta