Garmin Forerunner 610 Special Edition & HRM urheilukello

Kuntoilevalle tai vakavamminkin urheilua harrastavalle puolisolle, sukulaiselle tai ystävälle saattaa sopivien lahjojen löytäminen tuottaa joskus päänvaivaa. Toki hänelle voi hankkia urheiluvälineitä tai asusteita, mutta voiko kuitenkaan olla aivan varma siitä, että ne ovat hänelle juuri mieluisia tai sopivia.

Merkki saattaa olla väärä, tai asuste epäsopiva, joten lahja voi helposti jäädä käyttämättömänä kaapin nurkkaan lojumaan. Monet urheilun harrastajat seuraavat suorituksiaan ja kunnon kohoamista tarkasti, tähän löytyykin nyt erinomainen apu älykellon muodossa.

Näin syksyllä tarvitaan myös jo joululahjaideoita, eräs loistava sellainen on Garmin Forerunner 610 Special Edition & HRM urheilukello. Tämä jokaisen kuntoilijan ja urheilijan paras ystävä sisältää uskomattoman määrän eri ominaisuuksia, jotka on kehitetty aktiivisen liikkujan tarpeisiin.

garmin-forerunner

Kosketusnäytöllä ja GPS:llä varustettu kello mittaa niin ajan, matkan, sykkeen kuin kulutetut kaloritkin. Voit asettaa kellon hälyttämään haluamasi ajan tai matkan kuluttua tai saavutettuasi tietyn sykkeen. Kello muistuttaa myös tauoista tai harjoituksen päättymisestä niin halutessasi.

Voit tallentaa kellon muistiin jopa 1000 harjoituskerran tiedot. Gps:n avulla kellosi ohjaa sinut myös harjoituksen aloituspisteeseen, josta on apua esimerkiksi vieraissa paikoissa lenkkeiltäessä. Garmin Forerunner 610 Special Edition & HRM synkronoi automaattisesti harjoitustesi tiedot tietokoneellesi ollessasi kantomatkan ulottuvissa.

Voit myöhemmin analysoida harjoituksesi tiedot Garmin Connect –online yhteisössä. Kevyt, vain 72 grammaa painava urheilukello on pienikokoisena erityisesti naisten mieleen.

Tuuman eli 2,54 senttimetrin halkaisijaltaan oleva näyttö on kuitenkin riittävän suuri näyttämään harjoituksen aikana tarpeelliset tiedot olematta silti liian massiivinen naisenkaan ranteeseen. Kellon akun toiminta-aika on harjoitustilassa 8 tuntia, säästötilassa akun varaus kestää neljä viikkoa.

Garmin Forerunner 610 Special Edition & HRM nostaa kuntoilusi aivan uudelle tasolle. Voit käyttää sitä myös pyöräiltäessä ja luoda omia henkilökohtaisia harjoitusohjelmia, joiden toteutumista on helppo seurata. Voit myös harjoitella kuvitteellista virtuaalihenkilöä vastaan.

Tämä pirteän sininen urheilukello on jokaisen tosikuntoilijan toivelahja, jonka monipuolisten toimintojen avulla harjoituksista tulee tehokkaita ja miellyttäviä kokemuksia. Tämän kellon kanssa on aina yhtä hauskaa lähteä lenkille.

Osta

Palaa joululahjoihin