Football Stadium canvas-taulu on persoonallinen kuvalahja

Meille useimmille tulee eteen hetkiä, jolloin joutuu etsimään lahjaa perheenjäsenille, ystäville, puolisolle tai lapselle. Joskus sopiva lahja löytyy helposti, joko lahjansaajan pyydettyä jotain erityistä tai tuntien hänen tapansa ja harrastuksensa mieluisan lahjan löytäminen käy nopeasti.

Toisinaan taas joutuu käyttämään aikaa ja miettimään kovastikin, mikä voisi olla juuri tälle henkilölle sellainen lahja, joka ei jäisi kaapin nurkkaan pölyttymään, vaan joka tulisi käyttöön ja josta olisi iloa pitempäänkin.

Nuorille omaan asuntoon muuttaville voisi varmasti harkita kuvalahjoja, joilla uuden kodin seinille saadaan persoonallista ilmettä. Etenkin nuorelle, jalkapallosta kiinnostuneelle miehelle, omaa suosikkijoukkuetta kuvaava trendikäs canvas-taulu on varmasti mieluisa lahja seinälle laitettavaksi.

football-stadium-canvas-taulu

Tauluja on saatavissa eri kokoisina ja sen saa personoitua saajansa ”näköiseksi” lisäämällä siihen omia, jalkapalloon liittyviä lempisanoja. Taulujen koot alkavat koosta 12x12 tuumaa eli noin 30x30 cm aina kokoon 30x30 tuumaan saakka, joka vastaa kokoa 76x76 cm.

Tällä hetkellä huippusuosituissa canvas-tauluissa on 38 mm paksu alumiinirunko, johon taulu on pingotettu käyttämällä patentoitua Probar-kehysjärjestelmää. Alumiinirunko on kevyt ja taulut toimitetaan ripustusvalmiina.

Jokainen Football Stadium-canvas-taulu on yksilöllinen, koska se personoidaan saajan haluamilla, tai lahjan antajan valitsemilla persoonallisilla sanoilla. Tauluun voidaan lisätä suosikkipelaajien nimiä, jalkapallotermejä tai mitä tahansa sanoja, joilla taulusta muodotuu juuri saajansa mukainen persoonallinen lahja.

Tämä lahja ei varmasti jää kaapin nurkkiin seisomaan tyhjänpanttina, vaan pääsee arvoiselleen näkyvälle paikalle kuvastamaan saajansa harrastusta. Loistava valinta vaikka useammallekin pojalle, tai jalkapallosta pitävälle tytölle, joiden suosikkijoukkueesta tämä tyylikäs ja trendikäs kuvalahja kertoo.

Samalla se kertoo myös lahjanantajan ajatelleen nimenomaan lahjan saajaa taulua hankkiessaan, eikä vain ostaneen jotain persoonatonta tavaraa, jonka on sattunut kaupasta löytämään.

Jo tuo ajatus ilahduttaa varmasti lahjan saajaa, tämän huomatessa kuinka hänelle läheinen henkilö on todella paneutunut lahjan hankintaan. Tavaraahan maailmasta löytyy pilvin pimein, mutta persoonallisia ja henkilökohtaisia lahjoja huomattavasti vähemmän.

Jalkapallon ystävän Football Stadium canvas-taulu on yksi näistä persoonallisista vaihtoehdoista lahjaideoiksi, joita yleensä ei koskaan ole liikaa. Hankkimalla tämän trendikkään canvas-taulun ilahdutat lahjan saajaa varmasti pitkään.

Osta

Palaa kuvalahjoihin