FoodSaver V3835, kätevä automaattinen vakuumipakkauslaite

Sukulaiset tai ystävät menossa naimisiin ja mietit mikä olisi sopiva lahja nuorelle parille? Haluaisit löytää jotain erilaista mutta kuitenkin käytännöllistä ja tarpeellista uuteen kotiin vietäväksi. Ruuanlaitto kotona on mukavaa ja myös edullista vaikka se vaatiikin aikaa ja ruuan säilytys vie tilaa.

Ovatko ystäväsi kiireisiä uraihmisiä jotka kuitenkin nauttivat kotona laitetusta hyvästä ruuasta? Kaupassa he eivät juuri ehdi käydä kuin kerran viikossa vapaapäivänä jolloin hankitaan kerralla suurempia eriä ruokaa mutta kuinka säilyttää se pilaantumatta koko viikon? Tässä sinulle loistava vinkki mitä antaa heille häälahjaksi.

Hanki FoodSaver V3835 automaattinen vakuumipakkauslaite joka pakkaa ilmatiiviisti ja pieneen tilaan niin kostean, kuivan kuin herkästi pilaantuvankin ruuan.

foodsaver-automaattinen-vakuumipakkauslaite

FoodSaverin avulla saat pakattua ilmatiiviisti vakuumiin kaikentyyppiset ruoka-aineet ja ne säilyvät huomattavasti paremmin kuin perinteisiä pakkausmenetelmiä käytettäessä. Myös pakattujen elintarvikkeiden säilytys on helpompaa ja vie vähemmän tilaa koska pakkauksissa ei ole turhaa ilmaa.

FoodSaver V3835 automaattisessa vakuumipakkauslaitteessa käytetään sen mukana tulevaa muovikalvoa rullassa josta laite leikkaa sopivan kokoisen pussin pakattavalle ruoka-aineelle. Rulla säilyy kätevästi koneen sisällä omassa säilytyslokerossaan.

Lisävarusteena on saatavissa myös valmiita erikokoisia pusseja, uudelleen suljettavia pusseja sekä rasioita. Itse laitteen käyttö on yksinkertaista ja toimii täysin automaattisesti hands free –periaatteella. Täytä pussi, aseta se laitteeseen ja FoodSaver V3835 –laite hoitaa automaattisesti tuotteen pakkaamisen ilmatiiviisti.

Laitteessa on kuivan ja kostean sekä herkän ruoka-aineen asetukset, voit käyttää sitä myös ruoka-aineiden nopeaan marinointiin. Laitteen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Pakkaa sillä ostamasi suuremmat erät ruoka-aineita käytettäväksi sopivin kokoisissa pakkauksissa, valmiiksi kypsennetty ruoka annoksina vaikkapa evääksi otettavaksi, juustot ja leikkeleet, ylijääneet jo pilkotut ainekset jotka säilyvät pilaantumatta vakuumissa seuraavaan käyttökertaan saakka, tuoreet vihannekset joita et ehdi käyttää heti tai voimakkaan tuoksuiset ruuat jotka muuten levittäisivät tuoksua myös muihin tuotteisiin.

Tuotteita pakastettaessa FoodSaver on erinomainen apu poistaen turhan ilman pakkauksista ja säästäen näin arvokasta tilaa pakastimessasi, samalla säästyy myös energiaa kun pakastettavana on vain itse tuote sopivassa pakkauksessa.

Käyttämällä FoodSaver säilytysrasioita myös kuivatuotteet kuten jauhot tai keksit säilyvät käyttökelpoisina huomattavasti normaalia kauemmin. Hankkimalla FoodSaver V3835 automaattisen vakuumipakkauslaitteen lahjaksi osoitat välittäväsi niin lahjansaajista kuin ympäristöstäkin, koska ruuan pakkaaminen ilmatiiviisti vakuumiin ja sen säilyvyyden parantaminen vähentävät poisheitettävän ruuan määrää ja säästävät näin sekä rahaa että luontoa.

Osta

Palaa häälahjoihin

LEGO The Lorean Time Machine

LEGO The Lorean Time Machine

Ripstik Caster Board –rullalauta

Ripstik Caster Board –rullalauta

Melissa & Doug Suspend –tasapainopeli

Melissa & Doug Suspend –tasapainopeli

Nike Sportwatch GPS -sporttikello

Nike Sportwatch GPS -sporttikello

Jack LaLanne PJP  –mehulinko

Jack LaLanne PJP –mehulinko

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla

Pöllöriipus valkokultaa timanteilla