Family Guy – 12 DVD, jokaisen Family Guy – fanin unelmalahja

Sarjakuvat ja erityisesti piirrossarjat ovat erittäin laajasti kaikenikäisten suosiossa. Pikkulapsetkin ymmärtävät usein karrikoidusti piirrettyjä hahmoja ja piirrossarjojen tarinankerrontaa. Yhtälailla aikuisia kiehtovat usein vauhdikkaat tarinat ja monipuoliset piirrossarjojen henkilöhahmot.

Ne voivat niin ihmisiä, eläimiä kuin vaikkapa robotteja tai puhuvia koneita piirrossarjojen ja piirrosselokuvien maailma on rajaton ja vailla tavanomaisen kuvauksen rajoitteita. Yksi pisimpään jatkuneista ja edelleen esitettävistä yhdysvaltalaisista piirrossarjoista on Family Guy, jota on esitetty Yhdysvalloissa aina vuodesta 1999 alkaen.

Sarjalla on vankka kannattajakuntansa myös Suomessa, nykyisin sarjaa voi Suomessa seurata FOX-kanavalta. Jos kaipaat lahjavihjeitä piirrossarjojen ystäville, kaudet 1 - 12 sisältävä Family Guy DVD-boksi voisi olla loistava vaihtoehto.

family-guy-seasons-1-12-dvd

Family Guy kuvaa Rhode Islandilla kuvitteellisessa Quahog’ssa asuvan Griffinin perheen elämää. Sarjassa parodioidaan usein amerikkalaista kulttuuria. Perheen isä Peter Griffin on oluesta pitävä panimotyöntekijä, joka on todistettavasti henkisesti jälkeenjäänyt.  Äiti Lois on rikkaasta perheestä oleva kotiäiti, joka soittaa pianoa.

Perheessä on kolme lasta, joista vanhin on teini-ikäinen rumana ja vastenmielisenä pidetty tytär Meg. Perheen poika  Chris on vielä isäänsäkin tyhmempi, kuntaas perheen nuorin lapsi Stewie on huippuälykäs vauva. Lasten lisäksi perheessä on myös puhuva, kahdella jalalla kävelevä koira Brian.

Brian toimii perheen kolmantena huoltajana vanhempien ollessa poissa ja on virheetön herrasmies, kunnes sortuu alkoholiin. Griffinin perheen lisäksi sarjassa esiintyy naapureita, tuttavia ja perheen äidin Loisin huippurikkaat vanhemmat, Carter ja Barbara ”Babs” Pewterschmidt. Sarja on saanut lukuisia Emmy- ja muita palkintoja.

Vuonna 2009 se listattiin sadan parhaan animaatiosarjan joukossa sijalle 7. Piirrossarjan lisäksi Family Guysta n tehty suoraan DVD:lle julkaistu elokuva ”Family Guy presents Stewie Griffin: The Untold Story”. Sarjan kaksitoista kautta käsittävä DVD – boksi on jokaisen Family Guy – fanin ehdoton suosikkilahja.

Hankkimalla sen lahjaksi, varmistat ettei innokas Family Guyn katsoja hevillä unohda lahjanantajaa. Tästä lahjasta riittää iloa todella pitkäksi aikaa niin isoille kuin pienemmillekin katsojille vaikkapa joulunseudun pyhien ajanvietteeksi.

Osta

Palaa lahjaehdotuksiin