Muodikkaat Espritin kiilakorkokengät naiselle

Nämä ihanat Ellena Wedge -kengät ilahduttavat mieltä ja jalkoja: kaunis sininen väri ei jää huomaamatta, ja jalkasi kiittävät sinua, kun sujautat nämä mukavat kiilakorkokengät jalkaan! Espritin näyttävissä kengissä on korokepohja (noin 2 cm) ja pyöristetty korkkikiilakorko (korko noin 10 cm).

Kiilakorkoon on upotettu sinivalkoinen koristeraita, joka korostaa mokkanahkaisten kenkien sinistä väriä. Näissä kengissä persoonallinen ja nuorekas muotoilu yhdistyy optimaaliseen käyttömukavuuteen.

Korkea korko hoikentaa kantajansa säärtä, ja sininen mokkanahka antaa kengille raikkaan ilmeen, joka tekee yksinkertaisestakin asukokonaisuudesta persoonallisen ja nuorekkaan. Pehmeästä nahasta valmistetut muotikengät ovat oiva lahja naiselle!

espritin-kiilakorkokengat

Parhaimmillaan kengät ovat farkkujen kanssa, mutta ne voi yhdistää myös sporttiseen hameeseen tai vaikkapa shortseihin. Päällystetty korkkijäljitelmästä valmistettu kiilakorko ja koristeraidat kääntävät katseita ja pidentävät huimasti säärtä.

Pyöreä kärki, pelkistetty etuosa ja miellyttävä nahkainen sisäpohja tekevät kengistä miellyttävät kantaa. Kenkien vuori on kevyttä purjekangasta, joten ne sopivat mainiosti sekä välikauden kengiksi että kesäkäyttöön. Liukumaton, kuminen pohja estää liukastelun käyttötilanteesta riippumatta.

Kengät on valmistettu seuraavista materiaaleista: pintamateriaali on sinistä (royal blue) mokkanahkaa, ulkopohja on valmistettu kumista, vuori on tehty canvas-kankaasta ja sisäpohja aidosta nahasta. Kenkämallin leveys on normaali, joten ne eivät purista käyttäjän jalkaa. Ellena Wedge -kengät ovat laadukkaat, muodikkaat ja persoonalliset.

Laatumateriaaleista valmistetut kengät kestävät myös käytössä pitkään ja antavat rahalle hyvän vastineen. Kenkien ostaja tai lahjan saaja pystyy iloitsemaan kengistään pitkään, ja ne sopivat käyttöön monissa eri tilanteissa.

Sininen väri antaa mahdollisuuden leikitellä muilla asusteilla: voit yhdistää kenkiin rohkeasti kirkkaan sinistä, valkoista, keltaista, fuksiaa tai vaikkapa keväänvihreää. Värikkäät asusteet antavat uuden ilmeen tavallisille farkuille, yksinkertaiselle hameelle tai housuille!

Jos etsit kenkiä, jotka antavat asuillesi muodikkaan ja nuorekkaan ilmeen ja joita on kiva käyttää, nämä Espritin kengät ovat juuri oikea vaihtoehto!

Osta

Palaa takaisin naisten lahjalistaan

Giron Reverb-pyöräilykypärä

Giron Reverb-pyöräilykypärä

Coriolissin hiustenmuotoilurauta

Coriolissin hiustenmuotoilurauta

Mustang Tornado -kaasugrilli

Mustang Tornado -kaasugrilli

Tzana-hampaidenvalkaisu

Tzana-hampaidenvalkaisu

Phase Eightin kukkamekko

Phase Eightin kukkamekko