Persoonallinen erityinen lahja ja erityisiä lahjaideoita

Oletko väsynyt ostamaan aina sen samanlaisen t-paidan hauskalla tekstillä kun sinun pitää hankkia joku erityinen lahja? Ei voi moittia, jotkut toimivat niin vuodesta toiseen eivätkä yllätä enää ketään!

Eihän paidoissa mitään pahaa ole, mutta jos haluat saada jonkun huomion yllättämällä tämän positiivisesti, sinun täytyy löytää jotain todella uutta. Yleensä kun joutuu etsimään lahjaa pitää mennä kiertelemään kaupoissa ja ostoskeskuksissa ilman mitään hyvää ideaa.

Mistä lahjansaaja pitää? Haluaisiko hän mieluummin jotain itselleen vai kotiin? Jotain päällepantavaa vai koruja? Jonkun joka päivä käytettävän tavaran, kuten lompakon vai hiihtokäsineet käytettäväksi vain talvella vuoristossa?

VTech Kidizoom älykello

Pirteänvärinen ja selkeä VTech Kidizoom -älykello on varmasti jokaiselle lapselle kelpaava toivelahja, josta on sekä hyötyä että iloa moneksi vuodeksi.

Lue lisää

Ergonomisesti muotoiltu hierova tuoli

Ergonomisesti muotoiltu hierova tuoli, jossa on myös jalkatuki ja ajastin, toimii niin mukavana lepotuolina kuin tehtävässään lihaksien rentouttajana.

Lue lisää

erityisiä lahjoja

Luciano Pavarotti oli yksi seuratuimpia italialaisia tenoreita, myös sosiaalisen elämänsä takia. Pavarotti & Friendsin ja yhteistyökuvioidensa, joista erityisesti muistetaan ryhmä Kolme tenoria Placido Domingon ja Jose Carrerasin kanssa, takia taiteilija on vakiinnuttanut suosionsa myös musiikkipiirien ulkopuolella.

 

Kaikki nämä ovat kysymyksiä joita pitää miettiä ja ne ovat liioiteltuja kun pitää hankkia erityinen lahja hänelle. Tässä tapauksessa ei pidä miettiä ainoastaan mitä lahjansaaja haluaa tai tarvitsee, vaan pitäisi löytää myös erityinen lahja vuosipäiväksi joka ei useimmille ihmisille tulisi mieleenkään.

Sitä ajattelee, että erityinen syntymäpäivälahja pitää ostaa tavallisesta kaupasta, ja ehkä vain suurimmissa kaupungeissa on paikkoja joista voi löytää erityisiä lahjoja siedettävällä hinnalla, mutta usein myös kaupungeissa on suuntauduttu menemään muodin mukana luovuuden kustannuksella.

Ehkä tänä päivänä paras paikka erityisien lahjojen löytämiseksi syntymäpäivälahjoiksi on internet, jossa voi selata lukemattomia myyntisivustoja ilman fyysisten varastojen asettamia rajoituksia, ja jossa on mahdollisuus personoida virtuaalisesti kaikkia mahdollisia tuotteita.

Internetistä löytyy erityisiä lahjaideoita joille ei olisi tilaa missään muussa paikassa, ja ne avaavat oven monelle erikoistavaroiden ystävälle ja ihmisille jotka asuvat pienillä paikkakunnilla ja jotka eivät ennen internetin aikakautta voineet hankkia haluamiaan tuotteita.

 

Internet on erityisten lahjaideoiden valtakunta jossa on tilaa monille mielikuvituksellisille ideoille lahjoiksi ystäville, sukulaisille, tuttaville ja kollegoille! Kuinka paljon energiaa joudut laittamaan erityisien lahjojen etsimiseen jouluksi, tai perinteisiin tilaisuuksiin kuten häihin, tupaantuliaisiin, lapsen syntymän johdosta, ristiäisiin tai rippijuhliin, mutta myös polttareihin, valmistujaisiin tai syntymäpäiville.

Erityisessä lahjassa on myös se etu, että se saa saajan tuntemaan itsensä tärkeäksi ja pitämään hyvää huolta saamastaan lahjasta. Erityisen lahjan voi antaa myös sukulaisille tai ystäville jotka asuvat tai ovat muuttamassa muualle; se saa heidät havaitsemaan että välimatkasta riippumatta joku ajattelee heitä lahjoittamalla heille erityisen lahjan.