Ergonomisesti muotoiltu hierova tuoli, jalkatuki ja ajastin

Hieronta on lähes ihaninta hemmottelua, mitä voi saada. Näyttöpäätetyöskentelyn jäykistämä niska ja hartiat suorastaan huutavat hierontaa kuten istumatyössä jumiutuva selkäkin. Aina ei ole kuitenkaan aikaa tai mahdollisuutta lähteä hierojalle silloin kun se tuntuisi tarpeelliselta, eikä sopivan hierojan löytäminenkään ole aina helppoa.

Hieronta on kuitenkin todella tärkeää pitämään yllä vireyttä ja hyvää työkykyä etenkin nykyisin, kun suuri osa työstä tehdään tietokoneen ääressä istuen. Myös urheilun tai kotitöiden jäykistämät lihakset saa rentoutettua helposti ja nopeasti hieronnalla.

Ja jos olet etsimässä erityisiä lahjoja, ergonomisesti muotoiltu hierova tuoli jalkatuella ja ajastimella, on varmasti monelle arvostettu lahja ja unelmien täyttymys.

ergonomisesti-muotoiltu-hierova-tuoli

Ajattele kuinka ihanaa olisi saada rentouttavaa hierontaa omassa kodissa juuri silloin kun itse haluaa ja milloin se tuntuu olevan tarpeen. Mukavassa tuolissa istuen rentoutuvat niin selkä, niska kuin pääkin, ja olo on kuin uudestisyntynyt hemmottelevan hierontahetken päätyttyä.

Ergonomisesti muotoiltu hierova tuoli, jossa on myös jalkatuki ja ajastin, toimii niin mukavana lepotuolina kuin tehtävässään lihaksien rentouttajana. Tämän tyylikkään ja edullisen hierovan tuolin voi hankkia vaivattomasti esimerkiksi Grouponin sivujen kautta kotiinkuljetettuna.

Valittavissa on kaksi väriä, musta ja valkoinen, kunkin sisustukseen sovitettavissa. Ihastuttava tuoli sisältää kymmenen hierontapistettä päälle, selälle ja niskalle. Voit valita hieronnan kymmenestä eri ohjelmasta ajastettuna, samalla istuimen selkänojan lämmitin rentouttaa lihaksia vielä lisää.

Mukavan asennon aikaansaamiseksi tuolia voi kallistaa 125-130 asteen kulmassa. Tuolin mitat ovat makuuasennossa 154x69x103 cm (pituusxleveysxkorkeus) ja istuma-asennossa 87x69x117 cm.Tuolin istumakorkeus on noin 46 cm ja sen materiaali on mustaa tai valkoista keinonahkaa.

Tästä upeasta tuolista tulee varmasti koko perheen suosikki, jonka käytöstä lähes kilpaillaan. Rentouttava hierontatuokio mukavassa tuolissa istuen tai maaten on kaikille mieleen. Mikä voisikaan olla parempaa kuin raskaan työpäivän päälle saatu hieronta väsyneille lihaksille.

Tämän ergonomisesti muotoillun hierovan tuolin ansiosta sen ei tarvitse jäädä enää haaveeksi, vaan voit saada tuon hemmotteluhetken kotona juuri silloin kuin itse haluat. Tämän tuolin hankkiminen rakkaalle ihmiselle on aivan erityinen lahja ja osoittaa antajansa huolenpitoa rakkaistaan.

Osta

Palaa erityisiin lahjoihin