Hanki päivänsankarille elämyksiä antava ainutlaatuinen lahja

Näkyykö horisontissa taas uusi juhlatilaisuus: häät, valmistujaiset, ristiäiset, rippijuhlat tai kenties vuosipäivä, joka vaatii hankkimaan päivänsankarille lahjan? Mikä olisi lahjan saajalle paras elämyslahja, ja mistä parhaat ja persoonallisimmat lahjaideat voi löytää?

Verkosta löytyy rajaton määrä sivustoja, joilla esitellään erilaisia lahjaideoita, mutta usein suositusten avulla yritetään vain myydä tiettyä tuotetta. Tässä ei olisi sinällään mitään vikaa, jos onnistuisimme löytämään ensi yrittämällä päivänsankarille sopivan, elämyksiä antavan lahjan!

On silti vaikeaa löytää kenelle ja mihin tilaisuuteen tahansa sopivaa elämyslahjaa, joten hyvien ideoiden etsiminen netistä on usein aikaa vievää ja jopa tylsää. Olisiko siis olemassa jokin tavallista joustavampi lahjaidea, joka ei myöskään maksaisi liikaa?

Jack LaLanne PJP  –mehulinko

Tehokas teräksinen huippuluokan Jack LaLanne PJP Power Juicer Pro mehulinko jolla teet parhaat ja kaikkien rakastamat vastapuristetut tuoremehut.

Lue lisää

elämys lahjat

Yrityslahjaksi hankittuun tauluun on kuvattu yrityksen logo. Koska yritys toimii ympäristöalalla, tauluun on piilotettu puun kuva.

 

Elämyksiä antavien lahjojen kohdalla vaikeutena on sellaisen idean löytäminen, joka heijastaa lahjan saajan persoonallisuutta, tarpeita ja mieltymyksiä muttei tee liian suurta lovea lahjan hankkijan budjettiin.

Jos käytettävissä on satoja tai tuhansia euroja, ei lahjan ostajan tarvitse juurikaan etsiä ideoita sopivaa elämyslahjaa varten. Kun käytettävissä olevat varat ovat rajoitetut, paras idea on etsiä elämyksen antavaa lahjaa, joka miellyttää päivänsankaria mutta pitää kustannukset kurissa!

Paras idea elämyslahjaa varten voisi olla lahjan saajan suosikkivärien, -kuvien, -materiaalien ja elämänfilosofian tai ekologisten valintojen heijastaminen lahjassa. Lahjan valinnassa ei ole kyse ainoastaan esteettisistä mieltymyksistä vaan menemisestä pintaa syvemmälle.

Jokaisen lahjan tulisi siis vastata päivänsankarin mieltymyksiä ja elämänarvoja. Elämyslahjaksi sopivia ideoita voi pyytä lahjan saajan lähipiiriltä, mutta usein sukulaiset ja ystävät joutuvat itsekin etsimään tilaisuuteen sopivaa lahjaa, joten uusien ideoiden keksiminen voi olla heistä vaikeaa.

 

Heistä ei siis ole paljon apua valinnan tekemisessä. He voivat toki auttaa meitä tekemään hyviä päätöksiä ja ohjata meitä lahjan saajan mieltymysten suhteen, jos mielessämme on jo jotain jota haluaisimme ostaa.

Tulee tosin olla tarkkana, etteivät he pääse varastamaan meiltä hyvää lahjaideaa: tässä tapauksessa joutuisimme etsimään päivänsankarille lahjaksi jonkun muun elämyksiä antavan esineen.

Hyvät elämyslahjat edustavat ennen kaikkea lahjan saajan henkilökohtaisia mieltymyksiä ja vakauksia: kun etsit elämyslahjaideaa, parhaat vaihtoehdot antavat mahdollisuuden mukauttaa lahjan päivänsankarille sopivaksi.

Tämä voi onnistua valitsemalla lahjaan ne värit, muodot ja kuvat, jotka saavat päivänsankarin tuntemaan, että hänen käsissään oleva lahja on todella ainutlaatuinen. On vaikeaa onnistua tässä kaikessa käyttämättä lahjaan ylen määrin rahaa. Juuri tämän takia lahjan ostajan ei tule koskaan väsyä etsimään tilaisuuteen sopivia lahjaideoita ja juuri lahjan saajalle sopivaa elämyslahjaa.

raceface dig –polvisuojat

raceface dig –polvisuojat