Ainutlaatuinen 25 DVD:tä sisältävä juhlakokoelma

Tämä juhlava DVD-kokoelma sisältää 25 elokuvaa: mukana on monia italialaisen BiM-elokuvajakeluyhtiön tärkeimmistä elokuvista vuosien varrelta. Nämä elokuvat ovat osa BiM-elokuvayhtiön ja elokuvan historiaa.

Elokuvapaketti koottiin vuonna 2008 juhlistamaan elokuvayhtiön 25 toimintavuotta. Juhlakokoelman 25 elokuvaa edustavat ikimuistoisia ja merkittäviä elokuvia vuodesta 1927 vuoteen 2007 asti.

Elokuviin on saatavilla kaikki tekstitysvaihtoehdot (italia, saksa, tanska, englanti, espanja, suomi, ranska, hollanti, norja, puola, portugali, ruotsi, kreikka, japani jne.) Tämä juhlakokoelma on oiva ystävänpäivän lahjaidea!

dvd-juhlakokoelma-bim

Elokuvakokoelmasta löytyy seuraavien ohjaajien elokuvia: Freidrich Wilhelm Murnau, Carol Reed, François Truffaut, Emir Kusturica, Chen Kaige, Tomás Gutiérrez Alea, Ken Loach, Abbas Kiarostami, Eric Rohmer, Takeshi Kitano, Ang Lee, Jean-Pierre Jeunet, Michael Haneke, François Ozon, Gus Van Sant, Alejandro González Iñárritu, Denis Arcand, Walter Salles, Mike Leigh, Fatih Akin Sydney Pollack Robert Guédiguian Stephen Frears ja Sean Penn.

Ang Lee on päässyt mukaan jopa kahdella elokuvalla: Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme (2000) sekä Brokeback Mountain (2005). Huolella koottu elokuvapaketti on toivelahja jokaiselle elokuvien ystäville: juhlapaketissa on mukana myös vanhempia, DVD-levylle tallennettuja klassikkoja, kuten Friedrich Wilhelm Murnaun Auringonnousu (1927), Carol Reedin Kolmas mies (1949) ja François Truffaut’n Jules ja Jim vuodelta 1962.

Monet valikoiman elokuvista ovat lunastaneet paikkansa oman genrensä kulttielokuvina, kuten useita palkintoja saanut ranskalainen romanttinen komedia Amélie (di Jean-Pierre Jeunet, 2001), ranskalais-italialaisena yhteistuotantona syntynyt rikoskomedia 8 naista (François Ozon, 2002), monia tunnustuksia saanut Pianonopettaja (Michael Haneke, 2001), Kultaisella palmulla palkittu draama Elephant (Gus Van Sant, 2003) sekä niin ikään moninkertaisesti palkittu, Guevaran ja Granadon julkaisemiin matkapäiväkirjoihin perustuva Moottoripyöräpäiväkirja (Walter Salles, 2004).

Elokuvapakettiin kuuluu myös muita palkittuja elokuvia, kuten Barbaarien invaasio vuodelta 2003 (Denis Arcand, parhaan vieraskielisen elokuvan Oscar), Stephen Frearsin Kuningatar vuodelta 2006 (Oscar, BAFTA, Golden Globe, Screen Actors Guild) sekä Chen Kaigen Jäähyväiset jalkavaimolle vuodelta 1993 (Cannesin filmijuhlien Kultainen palmu, Golden Globe, BAFTA).

Ainutlaatuinen 25-vuotisjuhlakokoelma heijastaa elokuvan ja elokuvajakeluyhtiö BiM:n historiaa: tämä DVD-valikoima ei voi puuttua elokuvaharrastajien ja elokuvien ystävien kokoelmista!

Osta

Palaa ystävänpäivälahjoihin

Pojalle lahjaksi LEGO The Lorean Time Machine –rakennussetti

Onko perheen pojan unelmahuone kuin tieteiselokuvasta? Koneita, avaruusaluksia, science fiction –kirjoja ja muuta rekvisiittaa paikat pullollaan mutta lisääkin mahtuisi? Tulossa pojan, kummipojan tai lapsenlapsen syntymäpäiväjuhlat ja mietit mikä voisi kiinnostaa nuorta sankaria?

Pojalle sopivan lahjan keksiminen voi joskus olla melkoisen työlästä. Erilaiset autot ja koneet kiinnostavat kuitenkin useimmiten niin isää kuin poikaakin. Kuten myös elokuvat ja Lego -palikoilla rakentelu. Tähän hankalaan lahjapulmaasi löytyy nyt helppo ja haluttu ratkaisu.

lego-the-lorean-time-machine

Hanki nuorelle sankarille Paluu tulevaisuuteen –elokuvasta tuttu De Lorean –aikakone LEGO-setti ja voit olla varma että lahjasi tulee olemaan ahkerassa käytössä. Osta kätevästi tämä lahja pojalle netistä.

LEGO 21103 The Lorean Time Machine –rakennussetti jossa on 401 palaa, sisältää Paluu tulevaisuuteen –elokuvasta tutun The Lorean Time Machine -aikakoneen, elokuvan päähenkilöt Marty McFlyn ja Doc Brownin Lego-hahmoina, Martyn rullalaudan ja aikakoneen näyttölaitteen.

Mukana tulee myös erityinen Paluu tulevaisuuteen–lehtinen, joka sisältää tuotannon muistiinpanoja, alkuperäisiä kuvia ja hauskoja yksityiskohtia elokuvista. Aikakoneessa ovet aukeavat aivan kuten oikeassa autossa, pyörät ovat taittuvat ja rekisterikilvet kuuluvat ilman muuta pakettiin.

Mukana pakkauksessa ovat myös lisämoottori ja toiset renkaat joten lahjan saaja voi muokata tätä aikamatkailuautoa mielensä mukaiseksi. Luonnollisesti pakkaus sisältää myös rakennusohjeet.

Mieleisensä aikakoneen rakennettuaan sankari voi ottaa kierroksen Martyn rullalaudalla ennen valmistautumistaan huimalle aikamatkalle tulevaisuuteen tällä upealla aikakoneella joka on aivan samanlainen kuin elokuvissa.

Paluu tulevaisuuteen –lehtisestä hän voi palauttaa mieleensä mitä Marty McFly ja Doc Brown puuhasivatkaan matkallaan tulevaisuudessa. Ja nyt aikakoneen ovet auki, matkustajat kyytiin ja huikea matka tulevaisuuteen on valmis alkamaan.

Nykyhetkeen taas palattuaan voi lahjansaaja uudistaa aikakonettaan mielensä mukaan vaihtamalla renkaat, moottorin tai vaikkapa molemmat. Ja taas ollaan valmiina kohti uusia seikkailuja uudennäköisellä aikakoneella. Tämän upean LEGO –setin kanssa ei aika käy pitkäksi.

Anna nuorelle sankarille lahjaksi tämä huikea LEGO 21103 The Lorean Time Machine –rakennussetti ja voit olla varma että hänellä riittää mielenkiintoista puuhaa juhlapäivän jälkeenkin. Ja lahjan antaja pysyy saajan mielessä aina uuden aikamatkan alkaessa.

Osta

Palaa nettilahjoihin