Coriolissin laadukas hiustenmuotoilurauta moneen käyttöön

Haluatko hiustenmuotoiluraudan tai hiustenkihartimen, jonka avulla voit muotoilla joka lähtöön sopivia kampauksia? Mietitkö, mitä voisit lahjoittaa tyttöystävälle? Coriolissin ammattimainen, titaanivalmisteinen C2 Limited Edition Enchanted -hiustenmuotoilurauta mahdollistaa hiusten muotoilun ammattimaisella tasolla kotioloissa.

Silopintaiset titaanilevyt kuumenevat jopa 210 asteeseen vain 20 sekunnissa: niillä hiusten suoristus onnistuu kertaheitolla. Ohut, kevyt ja ergonominen muotoilu tekee muotoiluraudasta sopivan joka tarkoitukseen, haluatpa luoda hiuksiisi aaltoja tai kiharoita, taivuttaa niitä tai suoristaa ne.

Negatiivisia ioneja hyödyntävä tekniikka eliminoi hiuksista staattisen sähkön, joten tukkasi pysyy pehmeänä, kiiltävänä ja ojennuksessa. Coriolissin Enchanted-muotoilurauta onkin täydellinen synttärilahja tytölle!

coriolissin-hiustenmuotoilurauta

Joka tytön ja naisen unelmakihartimessa on 4,2 m pitkä, säännösten mukainen kierrejohto. Turvallisuuden takaa myös se, että hiustenmuotoilurauta menee automaattisesti lepotilaan 30 minuutin jälkeen.

Corioliss C2 Limited Edition Enchanted on suunniteltu hyödyntämään uusimpia tekniikoita: titaanimateriaali on mikroskooppisesti sileämpi kuin keramiikka, joten se aiheuttaa hiuksen pintaan tavallista vähemmän vaurioita.

Hyvä johtokyky tarkoittaa, että lämpö levittäytyy tasaisesti koko levyn alueelle ilman poikkeuksellisen kuumia kohtia. Tämän ansiosta muotoilu on helppoa ja tulokset kestävät pitkään.

Pro Variable -lämmönsäätely antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita käsiteltäville hiuksille sopivimman lämpöasetuksen. Alhaiset lämpötilat suojelevat heikompaa ja ohuempaa hiusta vaurioitumiselta, kun taas kovat lämpötilat sopivat paksun hiustyypin muotoiluun.

Fat Infrared Heat lämmittää jokaisen hiuksen sisältä päin kuivattamatta tukkaa. Tämä menetelmä suojaa hiusten pintaa, tekee muotoilusta nopeampaa ja säilyttää hiusten kosteustasapainon: näin muotoiltu hius näyttää terveeltä ja elinvoimaiselta.

Negatiivisia ioneja hyödyntävä tekniikka eliminoi staattisen sähkön hiuksista ja estää niitä muuttumasta kähäriksi: harjatessa tai muotoillessa kasaantuvat positiiviset (staattiset) ionit neutraloidaan, ja tuloksena on pehmeä, tasainen ja kiiltävä kampaus, joka pysyy muodossaan.

Coriolissin hiustenmuotoiluraudassa käytetään myös Heath Expansion -tekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että kun titaanilevyt saavuttavat oikean lämpötilan, ne laajenevat tasaisesti ja takaavat täten täydellisen kosketuspinnan – tämän ansiosta lämpö siirtyy tehokkaasti hiuksiin ja muotoilu onnistuu vaivatta.

Coriolissin tyylikäs ja nuorekkaan värinen hiustenmuotoilurauta toimitetaan kauniissa paketissa. Jos omistat tämän muotoiluvälineen, et tarvitse hiustesi muotoiluun enää muita laitteita: Coriolissin C2 Limited Edition Enchanted -muotoiluraudan avulla hiustesi suoristus, kihartaminen, muotoilu ja kääntäminen onnistuu vaivatta, ja kampaus pysyy näyttävänä tavallista pidempään!

Osta

Palaa takaisin tyttöjen lahjoihin