Kätevät silmälasien päälle sopivat Cocoons-aurinkolasit

Polarisoidut Cocoons Stream Line -aurinkolasit sopivat erinomaisesti niille silmälasien käyttäjille, jotka eivät halua käyttää piilolinssejä tai erikseen vahvuuksilla varustettuja aurinkolaseja. Burgundin väriset, Cocoons-aurinkolasimallistoon kuuluvat aurinkolasit ovat kestävät, keveät kantaa ja hinnaltaan edulliset.

Ne istuvat hyvin tavallisten silmälasien päälle: niinpä nämä kalifornialaisen Live Eywearin valmistamat Cocoons Stream Line -aurinkolasit mahdollistavat turvallisen auringosta nauttimisen myös silmälaseista luopumatta.

Cocoons-sarjan aurinkolaseihin kuuluu sekä kehyksellisiä OveRx-laseja että silmälaseihin kiinnitettäviä ”aurinkolasiripustimia”. Aurinkolasit ovat saatavilla muodikkaan burgundin/meripihkan värisinä.

cocoons-aurinkolasit-silmalasien-paalle

Nämä kätevät, silmälasien päälle sopivat aurinkolasit ovat oiva lahja miehelle! Lasit sopivat käyttöön arkena sekä kaikissa ulkoilmatilaisuuksissa. Vaikka malli sopii erityisen hyvin pyöreähköille kasvoille, linjakkaasti muotoillut aurinkolasit näyttävät tyylikkäiltä kaikilla erityyppisillä kasvoilla.

Lasit ovat tyyliltään rennot, joten ne voidaan yhdistää kaikenlaisiin vaatteisiin. Aurinkolasit on suunniteltu istumaan hyvin sellaisten silmälasien päälle, jotka ovat enintään 12,8 cm leveät ja 3,8 cm korkeat. Linssien väri vivahtaa oranssiin.

Tällainen oranssinruskea väri on paras mahdollinen, sillä se korostaa hyvin kontrasteja. Cocoons Stream Line -lasit ovat erinomainen tapa kätkeä tavanomaiset silmälasit urheilullisten ja tyylikkäiden aurinkolasien alle – näin tehdessäsi suojaat silmäsi haitalliselta UV-säteilyltä, liialta valolta ja häikäistymiseltä ulkona liikkuessasi ja autoa ajaessasi.

Aurinkolasit voi kuljettaa kätevästi mukana taskussa kaupungilla, vesillä, autoillessa tai vaikkapa keväthangilla reippaillessa: tarpeen vaatiessa voit vetää aurinkolasit esiin ja asettaa ne omien lasiesi päälle. Polarisoitujen linssien ansiosta heijastumat esimerkiksi veden pinnasta poistuvat.

Tämä ratkaisu ei edellytä voimakkuuksilla varustettujen aurinkolasien hankintaa tai piilolinssien käytön opettelua! Hinnaltaan edulliset lasit ovat käytännöllinen vaihtoehto silmälaseja käyttäville henkilöille.

Osta

Palaa miesten lahjoihin

Babipotty Duo -harjoituspotta

Babipotty Duo -harjoituspotta

DVD-juhlakokoelma BiM

DVD-juhlakokoelma BiM

GLOSSYBOX-tuotepakettitilaus

GLOSSYBOX-tuotepakettitilaus

Swarovskin Topaz-kultakalat

Swarovskin Topaz-kultakalat

Lazer-polkupyöräkypärä

Lazer-polkupyöräkypärä