3D Formulasimulaattoripaketti eMotorsportkeskuksessa

Kaikkien poikien, niin pienempien kuin isompienkin, unelmana taitaa olla päästä ajamaan oikeaa formula-autoa. Vauhdin hurma ja kilpailun jännitys kiehtovat kaikkia. Mikä olisikaan sen mahtavampaa kuin päästä kurvailemaan huimalla vauhdilla Mikan, Kimin ja Valtterin tapaan.

Nyt tuo kokemus on helppo toteuttaa Helsingissä lähes aitona, tai ainakin aidon tuntuisena, Circuit.fi:n 3D formulasimulaattoreissa. Kisaa kaksin, nelisin tai kuuden hengen porukalla Circuit.fi eMotorsport-keskuksessa Helsingin Valimotiellä.

Harjoitukset, aika-ajon ja kilpailun sisältävä tunnin ajopaketti on loistava erilainen aktiviteetti vaikka pienille polttariporukoille tai kaveriryhmille. Kerää porukka kasaan tai mene kisaamaan kaverin kanssa kaksin.

circuit-fi-3d-formulasimulaattorikisapaketti

3D formulasimulaattorin kisapaketti on myös mahtava lahja pojalle. Muista varata ajoaikasi etukäteen. Circuit.fi eMotorsport-keskuksessa on kuusi keskinäiseen kilpailuun tarkoitettua 3D formulasimulaattoria. Näissä voit harrastaa virtuaalista moottoriurheilua aidon tuntuisissa olosuhteissa.

Voit ajaa yksittäin tai kilpailla joukkueina. Kilpailijoille on tarjolla on laaja valikoima erilaisia ratoja valinnan mukaan. 3D formulasimulaattoria on mahdollista muokata kuljettajan mieltymysten ja taitojen mukaan jokaiselle sopivaksi.

Tunnin kisapaketin aikana käydään läpi harjoitukset, jännittävät aika-ajot ja lopulta varsinainen kiihkeä kisa. Hauska live-tv antaa mahdollisuuden seurata kilpailua reaaliajassa ja se tempaa kilpailijat mukaansa kisan jännittävään kulkuun.

Voittajan on helppo hymyillä kovan kisan jälkeen. Jokaisen kuljettajan paras kierrosaika osallistuu automaattisesti Powerlap-kilpailuun, josta on mahdollista voittaa arvokkaita palkintoja.

Kuljettajat pääsevät ajamisen lisäksi tutustumaan myös aitoon Virtual Reality formulasimulaattoriin. eMotorsportkeskuksessa on mahdollista järjestää myös erilaisia tapahtumia, kokouksia ja yritystilaisuuksia.

3D formulasimulaattorit ja muut aktiviteetit tarjoavat vauhdikasta, mielenkiintoista ja erilaista tekemistä osanottajille, näin varmistat, että tapahtuma jää varmasti osallistujien mieleen. Paikanpäältä voi ostaa juotavaa ja pikkusuolaista, tilauksesta saatavilla on myös catering-palvelut.

3D formulasimulaattoreita on mahdollista tilata myös messuille ja erilaisten promootiotilaisuuksien vetonauloiksi. Circuit.fi eMotorsport-keskuksessa järjestät mieleenpainuvimmat ja vauhdikkaimmat yritystapahtumat, syntymäpäiväjuhlat tai kaveriporukan kokoontumiset.

Eikä vauhdin hurma suinkaan rajoitu miespuolisiin vieraisiin, tytöt ja naiset ovat aivan yhtä tervetulleita näyttämään kuka se perheen parempi kuski olikaan. Tunnin kisapaketti Circuit.fi 3D formulasimulaattorissa on loistava, erilainen lahjaidea.

Osta

Palaa lahjoja pojalle