Rubie's Costume Noah's Ark Buzzy Bee Romper Costume -puku

Pikkuvauvoille on ihana ostaa vaatteita. Tarjolla on toinen toistan suloisempia ja herttaisempia potkupukuja, haalareita, pikkuruisia paitoja ja housuja, kenkiä, tossuja ja vaikka mitä ihanuuksia joita ei kerta kaikkiaan voi jättää kauppaan, jos lähipiirissä on juuri syntynyt pikkuinen.

Tapana on myös viedä vastasyntyneelle ja tämän vanhemmille lahjaksi jotain käyttökelpoista. Vauva-aika on lyhyt ja lapsi kasvaa nopeasti, vaatteita siis aina tarvitaan kaikkien muiden vauvantarvikkeiden lisäksi.

Sukulaiset ja ystävät voivat myös joskus hieman hullutella ja hankkia jotain sellaista, jota vanhemmat itse eivät välttämättä hankkisi, mutta joka saa kaikki hyvälle tuulelle. Hankittaessa syntymälahjoja pikkuiselle, tähän viimeisimpään kategoriaan menee mainiosti hassunhauska Rubie’s Costumen ampiaispuku pikkuiselle.

buzzy-bee-costume

Polyesterista valmistettu keltamusta ampiaispuku sisältää haalarin, hupun, siivet ja kukan. Pukemalla vauvan tähän herttaiseen pukuun voi olla varma, että pikkuinen herättää hilpeyttä ohikulkijoissa. Se sopii hyvin myös halloween-juhliin, naamiaisiin, lastenkutsuille ja muihin tapahtumiin pikkuisen asuksi.

Rubie’s Costume on jo vuodesta 1950 saakka toiminut perheyritys, joka on maailman johtava hauskojen asusteiden valmistaja. Pikkuvauvan Noah's Ark Buzzy Bee Romper –ampiaispuvun voit hankkia vaivattomasti esimerkiksi Amazonin kautta, josta se toimitetaan suoraan kotiisi muutamassa päivässä. Pieni ampiainen on varmasti jokaisen silmäterä ja ilonaihe, mihin vauva sitten viedäänkin uudessa asussaan.

Vastasyntyneiden vaatteet ovat suloisen pieniä, mutta lopulta kuitenkin usein varsin perinteisiä. Pojille ostetaan usein sinistä ja muita tummempia sävyjä, kun taas tytöt puetaan vaaleanpunaiseen, valkoiseen ja muihin ”naisellisiin” sävyihin.

Joskus voisi kuitenkin repäistä ja hankkia vauvalle jotain aivan erilaista, joka myös herättää positiivista huomiota. Tässä ystävät ja kummit voivat ojentaa auttavan kätensä ja hankkia vauvalle lahjaksi Noah's Ark Buzzy Bee Romper –ampiaispuvun, joka on vauvan oma naamiais- tai leikkiasu.

Isommista sisaruksista vauvan pukeminen ampiaispukuun on varmasti myös todella hauskaa, voivathan he sitten leikkiä pikkusisaruksen kanssa ampiaisleikkejä.

Keltamusta pörröinen vartalo, tossut ja huppu, jossa on korvat ja tuntosarvet sekä ampiaisen siivet saavat vauvan näyttämään aivan oikealta, jättikokoiselta ampiaiselta. Hauska ja suloinen pakkaus kokonaisuudessaan.

Osta

Palaa syntymälahjoihin