Bosu Balance Trainer –tasapainolaite kotona harjoitteluun

Nykypäivänä kiinnitetään yhä enemmän huomiota terveellisiin elämäntapoihin, hyvän fyysisen kunnon ylläpitämiseen ja mahdollisesti painonpudottamiseen tarvittaessa, kertovathan tutkimustulokset kiistatta, että normaalipaino ja hyvä fyysinen kunto alentavat merkittävästi uhkaa sairastua moniin niin sanottuihin elintasosairauksiin (kuten diabetes, korkea verenpaine, sepelvaltimotauti jne).

Harjoittelumuotoja on lukemattomia, toiset käyvät mielellään kuntosalilla treenaamassa muiden seurassa, toisille sopivat juoksulenkit paremmin ja jotkut treenaavat mieluiten kotona silloin kun aikaa sattuu sopivasti löytymään.

Kotikuntoiluunkin on tarjolla laajat valikoimat erilaisia laitteita ja jos olet miettimässä vaikkapa lahjoja tyttöystävälle, voisi helppokäyttöinen ja tehokas kotikuntoilulaite olla oiva valinta.

bosu-balance-trainer-tasapainolaite

Bosu Balance Trainer tasapainolaite sopii loistavasti monipuoliseen harjoitteluun kotona. Sen päällä voi tehdä kaikki samat liikkeet, jotka tekisit myös lattialla, mutta tasapainoilu laitteen päällä lisää huomattavasti harjoitusten tehoa.

Laitetta voi käyttää tasainen tai kupera puoli alaspäin valinnan ja halutun vaikeusasteen mukaan. Laite sopii kaikille iästä riippumatta ja käyttömahdollisuuksia sillä on lukemattomia.

Hankkiessasi Bosu Balance Trainer –tasapainolaitteen, saat sen mukana laitteen lisäksi jalkapumpun, käyttöohjeen, neljä harjoitusohjelmaa sisältävän dvd:n ja toisen, kaksi muuta harjoitusohjelmaa sisältävän dvd:n.

Tämä amerikkalainen tasapainolaite on saanut käyttäjiltä hyvät arvostelut tehokkuutensa ja monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa takia. Helppokäyttöisenä sitä tulee varmasti myös käytettyä eikä laite unohdu kaapin nurkkaan tai sängyn alle pölyttymään.

Lahjan saajan lisäksi myös lahjan antajan kannattaa kokeilla laitteen käyttöä, se toimii yhtä tehokkaasti niin naisilla kuin miehilläkin. Jos aika on kortilla työn, kotitöiden ja harrastusten vuoksi, kätevä ja tehokas kuntoilulaite auttaa pitämään kiinni treenirutiineista myös kotona.

Bosu Balance Trainer –tasapainolaitteella voit harjoitella vaikka televisiota katsoessa, ja se on tietysti huomattavasti tehokkaampaa kuin sohvalla löhöäminen tekemättä mitään. Nopeasti näkyvät tulokset kannustavat jatkamaan harjoittelua vaikka päivittäin.

Muun liikunnan ohella tämä laite auttaa vahvistamaan erityisesti niin tärkeitä vatsa- ja selkälihaksia. Tyttoystävänsä kunnosta ja terveydestä huolta kantavan kumppanin loistava valinta lahjaksi, josta on iloa ja hyötyä kummallekin osapuolelle. Miksipä ei ottaisi iltarutiiniksi tehdä muutamia harjoituksia vaikka vuoron perään tällä laitteella, tuloksia alkaa tulla todella nopeasti.

Osta

Palaa lahjoja tyttöystävälle