Body Sculpture BE6120 Cross Trainer, laadukas kotikuntolaite

Kuntoilu ja terveelliset elämäntavat saavat jatkuvasti enemmän huomiota eri medioissa ja useimmat yrittävätkin pitää kuntoaan yllä harrastamalla ainakin jonkinlaista liikuntaa. Kävelyn, juoksun, hiihdon, pallopelien tai vaikkapa kuntosalien lisäksi monet harjoittelisivat mielellään myös kotona vapaa-aikanaan ajan säästämiseksi.

Kotikuntoiluun löytyy monenlaisia laitteita, kuntopyöriä, vatsalautoja, jumppapalloja ja erilaisia painoja sekä muita välineitä. Saatavilla on myös lähes täydelliset kuntosalivälineet omaavia kotikuntokeskuksia, jotka tosin saattavat jäädä monelle haaveeksi tilanpuutteen vuoksi.

Kotona voi kuitenkin harjoitella monipuolisesti niin halutessaan ilman valtavaa laitearsenaaliakin. Loistava lahja naisystävälle joka pitää kuntoilusta, voisi olla esimerkiksi Body Sculpture BE6120 Cross Trainer , sekä ylä- että alavartalon lihaksia harjoittava laite.

body-sculpture-cross-trainer

Body Sculpture BE6120 Cross Trainer on myös aloittelijoille sopiva cross trainer-laite, jonka monipuoliset ohjelmat auttavat pääsemään harjoittelun alkuun. Laite sisältää kaikkiaan 12 eri ohjelmaa ja siinä on säädettävät vastukset.

Hyvin muotoillun laitteen polkimissa on luistonesto ja siinä on magneettinen jarrutusjärjestelmä. Laite mittaa harjoitteluun käytetyn ajan, matkan, kalorit ja painoindeksin. Kun sinulla on tämä laite kotona, voit harjoitella juuri silloin, kun sinulla on aikaa, vaikka lyhyitäkin hetkiä kerrallaan.

Nykyäänhän on jo tunnettua, ettei harjoitusten tarvitse välttämättä olla aina pitkäkestoisia vaan liikunnan kokonaismäärä ratkaisee. Harjoittelemalla kotona säästää myös aikaa, kun ei tarvitse siirtyä salille ja samalla voit katsella vaikka lempiohjelmaasi televisiosta.

Cross trainerin etuna on se, että harjoitat samanaikaisesti sekä ylä- että alavartalon lihaksia kuten esimerkiksi hiihdossa, tehokasta ja aikaa säästävää sekin. Säädettävän vastuksen ansiosta saat harjoituksesta juuri niin vaativan tai kevyen kuin haluat ja 12 erilaista ohjelmaa takaavat harjoituksiin riittävästi vaihtelua.

Esimerkiksi kuntopyörään verrattuna voit tehdä cross trainerilla huomattavasti monipuolisempia harjoituksia. Löydät tämän laadukkaan laitteen esimerkiksi Grouponin sivuilta netistä, josta sen voi tilata kätevästi kotiintoimitettuna.

Hankkimalla Body Sculpture BE6120 Cross Trainerin pikaisesti, ehdit saavuttaa vielä näkyviä tuloksia ennen bikinikauden alkua. Etenkin talviaikana ja liukkailla keleillä kotona sisällä harjoittelu on miellyttävää ja antaa hyvää pohjaa kevään ulkoiluun sekä kävely- ja juoksulenkeille kelien taas salliessa.

Osta

Palaa lahjoihin naisystävälle