Interaktiivinen Blaze-poni pikku lehmipojille ja -tytöille

Kaikki lapset pyytävät jossain vaiheessa lahjaksi ponia. Mikäli tämä päivä joskus koittaa, voit säästää ison summan rahaa hankkimalla oikean ponin sijaan Radio Flyerin interaktiivisen Blaze-ponin. Blaze muistuttaa uskomattomalla tavalla oikeaa heppaa.

Leluun kuuluvat jopa kauniin punaiset ratsastusvarusteet ja lassoköysi. Radio Flyerin ratsastettava poni onkin mainio korvike oikealle ponille. Se saattaa jopa saada lapsesi ponipyynnöt lakkaamaan – ainakin vähäksi aikaa.

Pieni lehmipoika tai -tyttö tulee iloitsemaan ratsastuksen aikana kuuluvista elektronisista äänistä; äänet ovat erilaisia eri vauhtien kohdalla. Leluponin erilaisia ratsastusmuotoja ovat kävely, ravi ja laukka.

blaze-poni

Blaze onkin kerrassaan ihana lahja lapselle – se saa pienen ratsastajan kiljahtelemaan ihastuksesta! Lapsi voi jopa hoitaa hevosta ratsastustuokion jälkeen, koska ponipakettiin kuuluvat harja ja porkkana.

Porkkanaa syötettäessä interaktiivinen jousitettu hevonen vastaa syömisäänin, ja sen pehmyttä lankaharjaa on mukava kammata. Lelun turvallisuus on myös otettu huomioon. Ponimalliin rakennetut turvahihnat peittävät sen jouset, joten pienten sormien nipistelyltä vältytään.

Innovatiivinen x-muotoinen alusta tarjoaa kätevän porrasaskelman ponin kyytiin nousemista varten. Jalustimet ovat uurteiset, mikä parantaa niiden pitävyyttä. Radio Flyerin interaktiivinen Blaze-poni ei ehkä ole elävä ja hengittävä eläin, mutta se on huomattavasti halvempi, turvallisempi ja paremman hajuinen vaihtoehto!

Ponin valmistaja Radio Flyer on amerikkalainen klassikoksi muodostunut tavaramerkki, joka valmistaa perinteikkäitä mutta innovatiivisia leluja. Miljoonat lapset ovat viimeisen 90 vuoden aikana leikkineet Radio Flyerin rattailla, kärryillä ja pyörillä kuvitellen valloittavansa maailman.

Kiehtovat, kauniit ja turvalliset leikkikalut rohkaisevat kokeilemaan ja seikkailemaan avoimin mielin. Uuden vuosituhannen alussa Radio Flyer on edelleen johtavassa asemassa luomassa tulevaisuuden innovatiivisia leluja: Radio Flyerin tuotteille ovat ominaisia sama klassinen laatu ja leikkimielen säilyttäminen, jotka ovat olleet tavaramerkin keskeisiä ominaisuuksia aina yrityksen toiminnan alusta lähtien.

Interaktiivinen Blaze-poni on loistava esimerkki Radio Flyerin tyylistä. Tämä kaunis, realistisesti muotoiltu hevonen vastaa lapsen liikkeisiin elävän kuuloisilla äänillä. Ponin mitat ovat 91,40 cm x 104,10 cm x 53,30 cm, ja sen paino on noin 16 kiloa.

Lelun ikäsuositus on 1–6 vuotta. Blaze-poniin tarvitaan 3 AA-paristoa. Radio Flyerin interaktiivinen Blaze-poni on paras lelu, jonka lapselle voi lahjoittaa: hauska, turvallinen, interaktiivinen ja monipuolinen. Pieni poika tai tyttö voi viettää Blazen seurassa monta ratkiriemukasta hetkeä!

Osta

Palaa lasten lahjoihin

Langaton digitaalinen vauvanvahti

Langaton digitaalinen vauvanvahti

FoodSaver automaattinen vakuumipakkauslaite

FoodSaver automaattinen vakuumipakkauslaite

LEGO The Lorean Time Machine

LEGO The Lorean Time Machine

Ripstik Caster Board –rullalauta

Ripstik Caster Board –rullalauta

Melissa & Doug Suspend –tasapainopeli

Melissa & Doug Suspend –tasapainopeli