Babipotty Duo -harjoituspotta totuttaa lapsen pois vaipoista

Babipotty Duo on käytännöllinen harjoituspotta, joka toimii kahdessa eri asennossa. Hyödyllinen väline auttaa tottumaan pottaan tai käyttämään WC:tä, ja se sopii kaikille 1–5-vuotiaille lapsille. Leikin varjolla lapsi oppii vaipasta potalle, ja harjoituspotta auttaa lopettamaan vaippojen käytön hauskalla ja lasta rauhoittavalla tavalla.

Persoonallinen ja värikäs potta voidaan myös asettaa WC-istuimen päälle. Harjoituspotta auttaa vanhemmat ja lapsen tärkeän kehitysvaiheen läpi ongelmitta ja lapsen tarpeista huolehtien. Tämä väline onkin oivallinen koko perheen joululahja äidille. Harjoituspotassa on potta sekä tukeva istuin, jonka voi säätää kahteen eri asentoon.

Pohja on valmistettu liukumista estävästä materiaalista, ja potta voidaan kiinnittää joko WC-istuimen päälle tai asettaa lattialle. Harjoituspotassa on lisäksi kansi, kaksi sivukahvaa ja yksi takakahva, joiden ansiosta potan liikuttaminen ja nosto käy vaivatta.

babipotty-duo-harjoituspotta

Harjoituspottaa voidaan käyttää kahdessa eri kehitysvaiheessa: lattialle asetettavana pottana tai WC:n käyttöä helpottavana istuimena. Suurin sallittu käyttöpaino harjoituspotalle on 20 kiloa. Ensimmäinen käyttövaihe sopii 1–2-vuotiaille lapsille (tässä vaiheessa painorajoitus on 15 kiloa).

Toinen käyttövaihe koskee 2–5-vuotiaita lapsia, ja tässä asennossa potan suurin sallittu käyttöpaino on 20 kiloa. Pakkauksessa on mukana tarroja, joihin voidaan kirjoittaa lapsen nimi. Harjoituspotan kokoaminen on helppoa (katso käyttöohjeet). Pottaosaa ja istuinkehikkoa voidaan käyttää erikseen.

Babipotty Duo sisältää mekanismin, jonka ansiosta lapsi ei pysty sitä itse aukaisemaan tai erottamaan osia toisistaan. Ensimmäisessä käyttöasennossa harjoituspotan korkeus on 22 cm maasta istuimeen. Toisessa käyttöasennossa Babipotty Duon korkeus on 44 cm maasta istuimeen.

Pottaosa voidaan irrottaa erilleen, ja sen mitat ovat 17 x 9 x 27,5 cm. Harjoituspotan pohja ja jalkatuki on muotoiltu kaareviksi, mikä estää osia luisumasta lattiapinnoilla ja takaa potan turvallisuuden ja käyttömukavuuden. Värikäs ja lapsen tarpeet huomioiva harjoituspotta auttaa lastasi siirtymään turvallisesti ja mukavasti vaipoista potan ja vähitellen myös WC:n käyttöön.

Osta

Palaa äidille sopiviin lahjoihin