Hanki päivänsankarille ainutlaatuinen 18-vuotispäivälahja

Kun ystävä tai sukulainen saavuttaa ainutlaatuisen 18 vuoden rajapyykin, tilaisuuteen hankitun lahjan tulisi heijastaa merkkipäivään liittyviä voimakkaita tunteita. Vaikeus onkin juuri tässä...

On helppoa ajatella, miltä 18-vuotislahjan tulisi näyttää, mutta on vaikeampaa hankkia tällainen lahja: positiivisia tunteita herättävä esine, joka symboloi unohtumatonta juhlapäivää oikealla tavalla eikä pakota lahjan ostajaa tekemään liian suurta lovea henkilökohtaiseen budjettiinsa.

Rentouttava viikonloppuloma, kalliit vaatteet, korut ja esineet ovat oiva valinta, jos käytössä on paljon rahaa ja jos 18-vuotislahjan saaja on meille niin läheinen, että olemme valmiit (ja pystymme) käyttämään lahjaan huomattavan rahasumman.

Geelikynnet ranskalaisella lakkauksella

Upeat geelikynnet ranskalaisella lakkauksella, rentouttava jalkahoito hieronnalla tai manikyyri ranskalaisella lakkauksella, ihanat lahjat naisille.

Lue lisää

18 vuotis lahja

"Painatin taulun pohjakuvaksi valokuvan minusta ja poikaystävästäni. Tauluun kätketty kuva taas esittää siivekästä amoriinia. Persoonallisen lahjan löytäminen on vaikeaa!" (Vanessa)

 

Tässä tapauksessa ongelmaa ei ole ja lahjaideoitakin löytyy. Jos emme voi jakaa kustannuksia kenenkään kanssa eivätkä edellä mainitut vaihtoehdot ole siis mahdollisia, joudumme keksimään 18-vuotissynttäreille vaihtoehtoisen lahjan.

Paras lahja18-vuotispäivän juhlimiseen on jokin esine, joka ei ylitä budjettiamme mutta joka heijastaa päivänsankarin makua ja mieltymyksiä. Hyvän 18-vuotislahjaidean keksiminen on siksi joskus todella vaikeaa!

Silti sopivia 18-vuotispäivälahjoja on olemassa, eikä sinun tarvitse kuin miettiä asiaa hetki. Miten hyvin tunnet päivänsankarin? Pitääkö hän urheilusta, tanssista, teatterista, videopeleistä, diskosta tai kirjoista?

Mitä hän opiskelee? Tiedeaineita, humanistisia vai teknisiä aineita? Mihin tiedekuntaan hän on pyrkinyt, tai opiskeleeko hän jo jossakin? Onko hänen aikeinaan pyrkiä tulevaisuudessa tiettyyn kouluun?

Vastaa näihin kysymyksiin, ja mieleesi tulee montakin ideaa 18-vuotispäivälahjaa varten: jos päivänsankari rakastaa diskossa käyntiä, hänelle on turha ostaa kausilippua teatteriin.

 

Budjetti tosin on edelleen ongelma, ja monet ideat 18-vuotissynttäreiden lahjaa varten voivatkin kariutua tähän... Olet silti varmasti onnistunut vastaamaan edellä lueteltuihin kysymyksiin.

Ota myös huomioon, että 18-vuotispäivälahjan saaja on mitä todennäköisemmin varsin avoin omaperäisille ja ainutlaatuisille lahjaideoille. Miksi et keräisi päivänsankarista muutamaa tälle tärkeää valokuvaa, jotka voit muuttaa kolmiuloitteiseksi tauluksi?

18-vuotispäivälahjaksi tarvitaan sitä paitsi jotain, joka erottuu joukosta ja herättää saajassa tunteita. Miksi et siis valitsisi 18-vuotissyntymäpäiville lahjaksi ainutlaatuista, lahjan saajalle sopivaksi mukautettua SIRDS-taulua?

Voit pyytää neuvoa lahjan saajan vanhemmilta tai ystäviltä, koska tauluun tarvitaan kuva tai valokuva, joka on päivänsankarille tärkeä ja joka heijastaa hänen elämänkokemustaan.

18-vuotispäivälahjojen ei tarvitse olla vakavahenkisiä ja tylsiä – sopivan 18-vuotispäivänä annetun lahjan tulee sitä vastoin olla yhtä ainutlaatuinen ja hieno kuin merkkipäivä itse!

Lazer-polkupyöräkypärä

Lazer-polkupyöräkypärä